/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +46 -2
    beyler anlatacağım olay yaklaşık 11-12 saat önce başıma geldi.iftardan sonra babamın arkadaşı ve ailesi bize çay içmeye geldiler. Bunların benden büyük bi çocukları var ulan hayvan gibi bisey ilk goruste gözüm tutmadı bunu biraz sinir oldum. Sonra çay falan getirdi annem kurabiye getirdi. Sonra ben kurabiyeleri yerken çaya bandirmayi severim tuzlu kurabiyeler güzel islanmiyor. Bu hayvan çocuğu da bütün un kurabiyesi şekerli ne varsa gömdü. Misafir diye sesimi cikarmadim. Sonra bu benim babamdan peçete istedi ağzı burnu un olmuş hayvanın. Sonra bir kahraman edası ile ben kalktim gittim tuvalete taklu ellerimiz ile dokunduğumuz tuvalet kağıdını getirdim. Hem her isteyene koparır koparır veririm dedim pratik olurdu hem de millete yaptığım bu igrenclikten zevk alırım diye dusundum. Sonra uzattim bu hayvan yavrusuna peceteyi. Baktım bu biseyler düşünüyor ama dusunurken tipini görmeniz lazım sanki ıkınıyor hayvan yavrusu. Neyse uzattim işte peceteyi. Abi buyur peçete dedim. Bu beğenmedi.
    +yanlışlıkla mi tuvalet kağıdı getirdin yoksa dalga mı geciyorsun? dedi .
    Ulan hem benim unlu kurabiyeleri yiyiyor hem de peceteyi beğenmiyor hayvan yavrusu. Benim şalterler atti tabi bi anda . Ve
    -Pardon zütume benzettim dedim.
    Verdiğim ayarin etkisiyle züt gibi kaldı.
    Herkes susmuş kim bu çocuk!!! dercesine bana bakıyorlardı. Ardından dayanamayan babası kalkın gidiyoruz dedi. Çıkarken de benden etkilendiği için 10 tl harçlık attı cebime.

    edit: Bir de imçiciymiş pekekent hemen eve koşup başlık açmış

    http://incisozluk.com.tr/...et-kağıtlı-ayar-yedim/
    ···
   tümünü göster