/i/Devlet

  1. 1.
    +159 -3
    Eğitim sistemine sövüyo şuku amk
    ···
    1. 1.
      +2
      panpa milli takimin bu halde olmasinin sebebi kesinlikle egitimdir... bunu kac sefer millete soyluyorum ne alaka diyorlar... gulup geciyorum...
      ···
      1. 1.
        +1 -2
        helal et panpa
        %40-%50'si yobaz, %15'i bölücü terörist huur çocuğu, kalanıda onlarla laf yarışına giren bir halktan ne beklenebilirki artık, o bahsettiğin Mete, Cengiz, Fatih, Kanuni, M.Kemal'in kanı yok sanki hepsi benliğini unutmuş.

        Atatürk'ün kurduğu düzen, temizlediği huur çocukları bi yere kadar. Sonuçta ölümlü bir insan ve o öldükten sonra bu huur çocuklarının üremesine tekrar izin verdiler. Bu kadar gerizekalı bi halk kolaylıkla kandırıldı.
        3 Çocuk yapın diye diye nüfus gereksiz arttı, herhangi bir altyapı olmadıgı için o nüfus ne eğitim gördü ne de bir yaşam kalitesi var. Din'i kendilerine göre şekillendirip halka bu şekilde aşıladılar. Sokağa çıkıp sorsan herkes müslüman ama hiçbiri kuran okumamıştır, okuyorum diyenlerin %98'i arapçasını okumuştur sanki arapça biliyolar yazılanı anlıyorlarmış gibi.
        Başındaki adam o kadar çalıyor, kanıtlarıyla beraber ortaya çıktı "Çalıyor ama yapıyor, varsın çalsın" diyen bi halka dönüştüler.
        IMF'ye borcumuz yok devletimiz zengin diyolar ama 1300 tl asgari ücretle yetinebiliyorlar.
        Devlet sözde burs veriyor ama bursun kesilmemesi için milyon tane şart gerekiyor, Şuan bursum kesilmesin diye uğraşıyorum amk böyle devletin amk böyle hükümetin.

        Şuan en iyi çözüm dua etmek, Dua edinki kıyamet en kısa zamanda gerçekleşsin, kesin çözüm, yoksa başka türlü kurtulamayız.
        ···
    2. 2.
      0
      Tabi etkisi var abi
      ···
    3. 3.
      0
      başlıkta da belirttim zaten Bende aynen o düşüncedeyim zeki ve eğitimli çocukları yaz futbola 20 yıl biz alırız aq Dünya kupalarını
      ···
    4. 4.
      0
      Adam haklı amk
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster