/i/Sağlık

sağlık ile alakalı her şeyin sorulup paylaşılacağı yer
  1. 1.
    +55 -3
    1-) BIID hastalığı: aga bu illet öyle bir illet ki eleman mesela kolunun yanlış yerde olduğunu yanlış dizayn edildiğini düşünüyor ve o koldan kurtulmak için testere sürtmeler kırmalar gibi çeşitli eylemlere başvurabiliyor Türkçe adı vücut bütünlüğüne ilişkin kimlik bozukluğu. Çok ender görülür. Ha bide bu hastalar mesela adamın bacağı yok amk onu kıskanabilir öyle pis bir illet.

    2-) Kitle Histerisi: bu da çok ilginçtir amk olay şudur bir gösteri var diyelim birisi bayıldı veya midesi bulanmaya başladı ötekilerde de aynı durum gözükmeye başlıyor. Genelde zehirlenme olarak düşünülsede çok nadir görülen enteresan bir pgibolojik hastalıktır. Hatun kişiler buna yakalanmaya daha yatkındır.

    3-) Psödiyezi (histerik gebeliği): bu da çok ilginçtir amk son derece ender rastlanır. Anne olamayan hatun kişilerde genellikle gözükür kişi kilo alır göbeği şişer amk beyin hamile olduğunu zanneder ve çok eski bir hastalıktır Hipokrat dayı MÖ 300de 12 vakayı kaydetmiştir.Son olarak genellikle gebelik testi bile olumlu çıkar.

    4-) Polidipsiye: zorlantılı su içme hastalığıdır amk son derece ender rastlanır. Çok ilginçtir su zehirlenmesi diyede geçer vücuttaki su böbreklerin atabileceği miktarı aşar ve vücuttaki sodyum miktarı düşer sonuç olarak kişi uyuşuklaşır uyku sersemi olur. Eğer hastalık şiddetliyse ölüme bile yol açabilir.

    5-) Sosyapatlar (antisosyal kişilikler): kendini düşünür bu gavatlar amk hayatları boyunca biz garibanları kandırırlar. Ortaya çıktığındada yaptığından pişman olmaz empatidende yoksundurlar. insanlar genelde sosyapatların hırsız, cani,katil, tecavüzcü olduğunu düşünür ancak zeki sosyapatlar bazen hiç yakalanmazlar ve büyük şirketlerin başına geçip milyarları dönderebilir.

    EDiT: aga yanlışım varsa veya kafanızın takıldığı bir yer olursa yazın tartışalım. Eğer beğendiyseniz tek dostum sizler için 2. bir liste daha hazırlayabilirim

    EDiT 2: Bazı arkadaşlar you tube den aldığımı söylemiş yalan aq bunların hepsi defterimde olan notlardır defteri çekip atacam @23
    ···
   tümünü göster