/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +111 -36
    Edit4:Olmadı beyler olmadı.

    Kızın annesini tanıyorum babasını tanıyorum babamla yakın arkadaştır eve ziyarete gelirler.Ben üni 3.sınıf bitti 4.sınıfa geçiyorum işte.Bu kızı bana hep dediler ileride seninle evlendiririz.Çocukluğumuz beraber geçti genelde. Tabi ben hep büyüktüm. Bunları duyunca sinirleniyordum beyler diyordum ben hiç sevmedim ki.Bide yaşı küçüktü zaten şimdi lise sona geçiyor işte.Ben buna açıldım. Noldu bilmiyorum ama birdenbire sevdim lan kızı.Her sabah kalktığımda aklıma geldiği için 4 dersten 2 si bütte şuan. Beyler hayatımı gibti. Yani başarılı olan ben birden çöküşe geçtim amk. Kız bunun üstüne bir de kabul etmeyip engellemesin mi bunla buluştuğum gün bile var. Zaten sürekli görürdüm.Ben büyütmeyi düşünüyordum o derece.Bir de önceden ben büyük olduğum için hep ilgi duyardı giblemezdim çocuk diye şimdi tam tersi. Tabi o bana açılmamıştı. Annesi aradı beni ben buna senle birdaha ömür boyu görüşmem demiştim ailelerin arası bozulur diye annesi aradı dedi sen de çok erken söylemişsin. Yani annesi bile istiyor bu durumu.Ama kızı çözemedim lan ben. Seviyor mu sevmiyor mu anlamadım. Yada bu lys filan uğraşcak ya sevgili falan istemiyor veya aklına takılcak birşey istemiyor çözemedim. Artık babası bile biliyor durumu. Adam anlaşırlarsa olur demiş babama.Ama onların haberleri bile yok kızın beni reddettiğinden.Ben eve döndüğümde 3 ay denk geleceğim ona.Ne desem bilmiyorum.Şu an engelledi beni ama biliyorum pişman olacak veya geri dönecek.Çünkü gittiğim de ben yüz vermeyeceğim. Sizce ne yapmalıyım?

    Edit:Sübyancı diyen binler için lan 4 sene sonra o 21 ben 26 yaşındayım. Bide böyle düşünün.

    Edit2:Sözlük yaş ortalamasını belli etmeye başladı. Eski adamlar olsaydı şimdi gayet güzel tavsiyeler almıştım. Eksileyenler zaten kızla aynı yaş grubu tayfa olarak tahmin ediyorum.

    Edit3:Sözlükte hesaplama özürlüleri var.4 sene sonra 26 yaşındayım demişim. Adam 15-16 yaşındaysan sıkıntı olur diyor. Adam dediğime pişmanım bunu yazan beyin adamda olamaz. Büyümemiş insan beyni bu.
    ···
   tümünü göster