/i/Tespit

  1. 1.
    +210 -119
    şimdi Türkçe rapin ne olduğunu bilmeyen arsız belayı rapçi sanan andavallara güzide birkaç rapçimizi ve en güzel şarkılarını
    tanıtacağım



    saian sakulta salkım



    en sağlam protest mcdir.geniş kelime kapasitesi ve kültür birikimiyle her zaman bir adım öndedir.en beğendiğim şarkıları
    başıbozuk,al sevgilim anne ol bununla,feleğin çemberine 40 kurşun,cızlam,mübeccel,battle royal albümünün tamamı vs.direk youtubeden saian 101 verseye girerek mükemmel parçalarını dinleyebilirsiniz.





    90 bpm(farazi,kayra,da poet,sorgu)



    benim en çok dinlediğim ekiptir.konserleri her zaman +18 olur ve mekan ağzına kadar dolar.dinleyici kitlesi fanboyluktan uzak samimi kişilerdir.
    tutmayan kuponlarım var 1-2,15 eylül 1966,mesela yani,bilemiyorum altan,bi eve hangi gün gidilmez,ıslığı beklerken,cumartesi,unutulanlar en beğendiğim şarkılarıdır.





    karaçalı



    türkçe rapte hakkını alamayan mclerdendir.bunalım şarkılarıyla adamın dıbına koyar.sensizliği tıbbi bir tanım sanırdım,kör dövüşü,sesindeki haziran,yabancıma hey en sevdiğim şarkılarıdır.





    şehinşah



    değişik ses tonuyla gönlümüzde yer etmiş mcdir.genelde çoğu dinleyeni şarkılarında ne dediğini anlamaz ama çok sağlam sözleri ve flowu vardır.sayın Türk,hepsi benim 2,züğürdün çenesi,git,hayal,güller ve rhyme en sevidiğim şarkılarıdır.





    sansar salvo



    pgibopat yazar hakkında fazla söze gerek yok kendisi türkçe rape ömrünü adamıştır.ne,son sigara,gökyüzü,oyunun anlamı,yarın ölümü beklemek yerine,bombalar hedef bulur vb. onlarca şarkısını sayabilirim.sansar 100 verse yazıp dinlemeniz en iyisi çünkü bu adamın kötü şarkısı yok.





    pmc(hayki,patron,onur uğur)



    PMC Represents The UNDERGROUND parçasıyla yaptıkları çıkıştan sonra sürekli kaliteli işler üretmişlerdirhaykiyi öğrenmek isteyen adrenalin şarkısını dinlesin çok sağlam bir protest mcdir.patron flexin ustalarındandır.





    no.1



    çalıntı mikrofonla yaptığı albüm ve ilaç parası için katıldığı freestyle yarışmasıyla kalbimizi kazanmıştır.kendisine zenci diye hitap eder.çiçeklerde bir telaş var,serseri,külle kaplı,gecenin gürültüsü,ateş ve barut,lalalala güzel şarkılarından birkaçıdır.





    jagged



    türkçe rape uzun süre ara verdikten sonra muhteşem bir dönüş yapmıştır.eğlenceli ve kafa dengi mclerdendir.flow konusunda üstüne tanımam.gibimde değil,anormal,manyak şey,sevilmeyen adam,bitch,vaşak,et yiyen çiçek,son 2 yıl en güzel şarkılarıdır.




    Beyler bu adamların arkasında milyon dolarlık sermaye yok,sadece size gerçeklerden bahsediyorlar.

    farazi-emekli kahvesi
    da poet-taş,kağıt makas
    da poet,hayki-hiç sevmedim seni
    joker-yaşamak öldürür 1-2
    no.1-böyle iyi
    red-acını seçmekte özgürsün
    karaçalı-kaçak marlboro
    pmc-organizstsa,dinozor,kanunsuzlar
    ados-kamber
    yener çevik-çocuk yukarıya eklemediğim ama dinlemenizi tavsiye ettiğim parçalardan.

    Trend üzerine itiraf editi:youtubede zamanında trollük yapan spyroos aka benim.
    ···
   tümünü göster