/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
  1. 1.
    +74 -188
    yılların tecrübesiyle oluşturduğum rehberdir. en başta bu hatunları gözünüzde büyütmeyin, rahat olun. formülü söylüyorum, % 100 çalışıyor;
    - ilk adım olarak bir k.atatürk dövmesi yaptırın kolunuzun görünen bir yerine. (geçici dövme tercih edin, bir ömür o dövmeyle yaşamayı düşünmüyorsunuz heralde)
    - arabanızın arka cdıbının köşesine bir k.atatürk çıkartması yapıştırın. bu çıkartmayı yapıştırdıktan sonra araba markasının bir önemi kalmıyor. at arabasına da yapıştırıp gezdirebilirsiniz artık.
    - bir paket marlboro light, pahalı bir telefon ve araba anahtarı (at arabasıysa kırbaç) üçlüsünü tek avucunuzda taşıma alışkanlığı edinin.
    - mutlaka bir güneş gözlüğü edinin, markası ray ban olsun. bulabiliyorsanız gözlüğün köşesine k.atatürk çıkartması yapıştırabilirsiniz.
    - fazla muhabbete gerek yok, olayı komplike hale getirmeyin; mustafa kemal, ulusalcılık, faşist akp, şakirt, ışık evleri temalı birkaç yüzeysel cümle kurun, kürtlerle dalga geçin ("dövlet bize takmir ahuahuhah" deyin mesela), izmir'in özerk olması gerektiğinden bahsedin. muhabbeti fazla derinleştirmemeye dikkat edin, kızın devrelerini karıştırabilirsiniz. hafifçe pembeleşene kadar iltifat edin.
    tebrikler, başardınız.
    ···
   tümünü göster