/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 1.
    +697 -463
    Bu gördüğünüz kadin kocasini öldürdü. Neden? Sozde kendisini fuhusa zorlamis ve siddet uygulamis. Peki kardesim burasi teksas mi? Her siddet goren birbirini öldürsün ozaman?Ses kaydi alip gibayetci olsa zaten fuhusa tesvik etmek ve siddet uygulamak Tck'da agir yaptirimlari bulunan suclar.

    Hatta ses kaydi almasina bile gerek yok. Boyle olaylarda mahkemeler sadece magdur beyanini gecerli delil olarak kabul ediyor(sozde pozitif ayrimcilik). Ki fuhusa tesvik ettigine dair tek bir delil yok. Ölen adamin annesi, ailesiyle plan kurup öldürdü oglumu diyor.

    Ölen adamin avukatida mahkemede: "Olayi çarpitiliyorlar bunun ne alakasi var kadinla, solla, sosyalizmle dedi." (başta kadin haklari dernekleri olmak uzere mahkeme önünde şov yapanlara hitafen). Kadin sadece 15 yil ceza aldi ve tahliye edildi. O şimdi özgür ve aramızda.



    Bu yukarda gordugunuz adam ise Yakup Yilmaz. Eşini öldürdü. Neden? Çünkü eşi bunu aldatti. Peki bu adam gibayetci olsa ne olurdu? Hicbisey. Cunku Tck'da sadakatsizligin cezasi yok .

    Aldatmayla da kalmayip adamin ve cocuklarinin yaninda sevgilisiyle telefonda konustu. Adamin kac kere uyarip telefonu kapat demesine ragmen kadin kapatmadi. Kadinin sevgilisi, sokakta adam yururken arabadan 'sen serefsizsin' diye hakaret etti adama.

    Mahkemede: "Benim çocuklarim yetistirme yurduna düştü. O birgün öldü, ben hergün ölüyorum hakim bey. Şimdi soyleyin ben mi sucluyum onlar mi?(karisiyla sevgilisi)" dedi. 31 yil 8 ay ceza aldi. Halen cezaevinde cezasini çekiyor.

    yorum sizin...
    ···
   tümünü göster