/i/Televizyon

Sözlüğün renkli altincisi.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +24 -1
    TEHLIKENIN FARKINDA MISINIZ?

    Hiç düşündünüz mü? Şu türk dizileri neden hep aşkı konu alıyor diye. Neden sürekli öpüşüp sevişen aktörler var diye. Sürekli evlenmek isteyen, mutluluğu aşk ve evlilik olarak gösteren aktörler...

    Bunun sebebi ne olabilir sizce?
    Evet.
    Aynen öyle. Türk dizilerini nüfus arttırmak için kullanıyorlar. Maalesef öyle. Sizce bu ne kadar doğru? Bence hiç doğru değil. Kim istemez ki bir breaking bad kadar bir sherlock kadar bir prison break kadar kaliteli bir dizimiz olsun. Hayaller bunlar ama sonuç kiralık aşk, tatlı intikam gibi iq seviyesi düşük saçma sapan aşk dizileri.

    Yazın gelmesiyle aşk dizileri kol kadar uzadı. Her kanalda ayrı bir aşk dizisi. Yakışıklı erkekler, güzel kadınlar... Herkes sevişsin biz bunları izleyip izleyip çiftleşmek istemeyelim hayatımızdan memnuniyetsiz olmayalım.

    Sonra yok efendim otobüsteki kadın yolcuya attırdı tecavüz edip öldürdü gibi iğrenç taciz haberleri. Televizyonda insanların duygularıyla oynayın, sevişin mesajı verin, toz pembe gösterin... Ülkemin abazaları da bunları izleyip, gaza gelip, sevgili yapmaya çalışıp yapamayıp taciz etsin millete. Ve bunlar sırf bu diziler yüzünden oluyor. Sırf nüfus arttırmak, sevişin mesajı vermek için. Önemli olan sayısı değil işlevi. Nüfus çok olsa nolacak. Abazaları teşvik etsen nolacak. Binevi şey çocukları olacaklar. Onlarda ilerde bela olacak. Sonra da yok burada hırsızlık yok burada canlı bomba yok burada taciz. Evet. Belki de sadece dizilerden hareketle bu kadar tespit çıkarmış olabilirim ama gerçekten öyle. inanın türkiyede televizyonun önemi çok büyüktür. 7 den 70 e herkes televizyon izler. Ve maalesef gördükleri izledikleri şey de sadece sevişin mesajıdır. Bir tane ya en azından bir tane bilim kurgu ya da polisiye dizisi olmaz mı (kurtlar vadisi, arka sokaklar izleyen varsa gidip kendini bi yerde assın)

    Dram diyeceğim ama onu da aşk üzerinden yapıyorlar. He bi de komedi var. Ya hadi tamam bütçe az bilim kurgu, polisiye yapamıyorsun, komedi iyi hoş ama onu bile aşk üzerinden yapıyorlar arkadaş. Yapacağınız işe hıyar katayım. Yeter alt yazı izlediğim bi tane adam akıllı AŞK dışında dizi izleyemeyecek miyiz? Yeter. Bezdim yav...
    ···
   tümünü göster