/i/Tespit

  1. 1.
    +123 -24
    1- Madde bağımlısı tip: bu tip en tehlikeli ve uzak durulması gereken tip.

    genelde bonzai , jameika , hap ,taş, esrar gibi gibimsonik şeyler içip etrafa zarar verirler uzak durun bu tipten.

    2- Sosyal medya bağımlısı tip: daha çok kadınlarda görülür ve sürekli facebook, twitter, snapchat , tumblr gibi sayfalarda bütün gün resim veya birilerinin fotoğrafına " best aşkım kalp kalp kalp" gibi şeyler yazarlar , masumdurlar ama zamanı gelince hırçın bir ejerya'ya dönüşebilirler.

    3- Oyun bağımlısı tip : Haftanın 7 günü evde yatıp oyun oynayan tip, genelde marmara bölgesinde görülür. (istanbul, bursa vb.)

    kötü huyları : sinirlendiklerinde Allah kitap sövebilirler. genelde lol dota csgo gibi oyunları oynarlar. Pek zararları yoktur.

    4- Alkol bağımlısı tip : Genelde kahveye gidip akşama kadar oturup oyun oynarlar, akşam eve gidip karısının kazandığı iki kuruş parayı cebine atıp kendini alkole vururlar.

    Genelde hepsi huur çocuğudur.

    çocuklarını okutmak yerine çalıştırıp evinde para getirsin diye okutmazlar, çevrenize böyle insanlar varsa uzak durun.

    5- Sigara bağımlısı tip : genelde erkeklerde görülür, ağzında sürekli emzik gibi sigara olur, bu sigarayı bırakmak isterler ama bırakmazlar.

    fazla zararları yoktur yanlarında durmayın.

    6- Çete takılan tip: Genelde doğu bölgede görülür. 5-6 kişi takılıp kendini adam sanan tiplerdir. Malum ırktan olmaları meçhuldur. Ceplerinde sürekli bıçak vs şeyler bulunur.

    Uzak durun bu tiplerden.

    7- Televizyon bağımlısı tip: Anne veya çocuk olabilir genelde çocuklarda görülür, çocuk sürekli elinde kumandayla kanal değiştirip durur , reklam izlemek en büyük hobileridir.

    Benim aklıma gelenler bunlar okuduğunuz için teşekkürler.
    ···
   tümünü göster