/i/İnanç

İnanç
  1. 26.
    +3 -16
    e peki pnp diyelimki 10 milyonyıl 100 milyon yıl yaşadık böyle yine sıkılırsak nolucak mk?Cidden bunlara inanan varmıla boşuna dememişler din fakirin ekmeğidir diye. Millet sizi kandırıp kendisi mercedesle geziyo mk cahilleri siz kendinizi anca böyle avutun asdasd.d Sende öldükten sonra şöyle olcak böyle olcakmış gidip dönende yok zaten bi gibtir git mk ya
    ···
    1. 1.
      +1
      sıkılmak denen dünyevi birşey yok cennette maddiyat yok eğer maddeci kafada isen bunlar tabikide ütopya gelecek . yani bu anlatılanlara itiraz etmen mantıksız çünkü bunlara inanan insanların maneviyat inancı var . anne sevgisi manevidir ancak annene karşı sevgin olsa bile bunu maddiyata döküp diğer insanlara kanıtlayamazsın işte bu cennet yada cehennem yada başka bişey bunlar maneviyattır inanılır ama kanıtlanmaz . birisi sana sen anneni sevmiyorsun kendini kandırıyorsun demesi ne kadar mantıksızsa seninde bu anlatılanlara kendince itiraz etmen o kadar mantıksız . Boş konuşma kendi işine bak . Yani senin itiraz etmen hiç birşeyi kanıtlamaz . Eğer inançlılar haklı ise görürsün haksız ise zaten kimse bişey görmeyecek kendince haklı isen sen neyin tribindesin amk neden muhalefetsin git kendi derdine düş anasını gibtiğim dünyasında nasıl yaşamak istediğinin planını yap yaşayabiliyorsan yaşa yaşayamıyorsan bir leş olarak ölmeyi kabul et .
      ···
    2. 2.
      +1
      Melankoliak12 adamimsin ya ulan gelip anlindan opesim var hll lan herseyi aciklamissin su salaklara adamsin sen adam .
      ···
    3. 3.
      0
      1-)Bana maddeci kafada demişsin ancak ahirete inananlarında hepsinin kafası hurilerde başlıktaki örnekteki gibi yok elbise isticeksin bir anda oluvericek cennette lüx evin olacak vesairede bunu nasıl acıklarsın?(asıl maddeci kafa bu değilmi nedense kimse Allah rızası için demiyor türbelerde falan hep araba ev koca dünyevi isteklerle dolu)

      2)ister inan ister inanma neyin tribindesin cevap yazıyorsun falan diyorsun adı üzerinde bir inanç olmasına rağmen sen burda başlık açıyorsan sanki görmüşsün kesin bir bilgiymiş gibi bende görüşümü dile getiririm.. sonuçta gidipte dönen yok bende haklı olabilirim buda tartışmaya açıktır.

      3)Benim asıl demek istediğim günümüzde herkez para için bir şeyler yapılıyor hac ziyaretinde bile otellerle dolu tam bir ticarete dönmüş durumda kimsenin Allah rızası için bir şey yaptığıyok din adamlarının bile prim yaparak para kazanıyorlar sizinde elinize böyle şeyler veriyorlar.Her türlü Hakkınızı bu dünyadada arayın patronlar kendileri milyon dolar kazanıp sizinde işi asıl yapan insanlar olmanıza rağmen elinize 3 kuruş verip buna şükretmeniz için böyle masallara çok kaptırmayın..

      "Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir... "
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster