/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +3
    resim çıkmadı yeniden açtım başlığı
    Çünkü bunlar sürekli kendilerini bir kalıba sokarlar Bkz: feministler.
    Kendilerini ve düşüncelerini bir kalıba sokan insanlardan nefret ederim açıkçası. insanın düşünceleri sınırsız olmalı bir kavramın içinde sıkışmamalı.
    Bu tarz insanlar sürekli yeni akımlar başlatırlar ( bkz:şunizm, bunizm ) ve insanlara bu fikirlerini dayatıp onları kabul etmenizi , onların doğruları üzerine yaşamanız için size baskı kurarlar ve bunu özgürlük , eşitlik adı altında yaparlar.
    Üstü örtülü bir şekilde kendi fikirlerini uygulamanız için size baskı kurarlar ve bunu o kadar ustaca ve sevimli gösterirler ki bir süre sonra siz suçlu çıkabilirsiniz.
    Hayatları dava adı altında bir ton zırvalıktan oluşan insanların bir toplumda bundan başka konuşacakları bir şeyleri yoktur.
    Kendilerini sürekli bir kalıbın terimin içine sokup bunu yaşam felsefesi haline getirirler ve beyin yakarlar.
    Allah aşkına size fikirleriniz sorulmadığı halde ha bire kendi fikirlerinizi bize kabul ettirme çabanız birer pgibolojik baskı değil de nedir?
    Kendi fikirlerini bize dayatıp sadece bir kavramın içine sıkışıp kalan, hayal gücünden yoksun, yeniliklere ve farklı düşüncelere açık olmayan bu tarz toplulukların nasıl kendilerini bu denli sevimli ve doğrucu gösterdiklerini anlamıyorum.
    Ben hiçbir görüşte tam anlamıyla kendimi bulamazken bu aktivistlerin nasıl olup kendilerini bikaç kavramla anlatıp, basitleştirip daha sonra da bu basit bi kaç kavramdan ibaret olan yaratıkların bizi hor görüp kötü göstermelerine göz yumuyoruz. Açıkcası bu durum beni çok rahatsız ediyor.
    Benim düşüncelerim hiçbir kavrama sığamayacak kadar yoğun. Kendi basit sığ fikirlerinizi bana dayatmaya kalmayın aktivistler.
    ···
   tümünü göster