/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +7 -1
    Kadını ,Kadın yapan tüm hasletlerin tamdıbına iştirak etmiş ,Merhabasına talip olmak için aciz bedenimden vaz geçeceğim dilberin benden habersiz yaşamasi kadar beni delalet içinde bırakan başka bir azap yoktur.
    arkadaş bunu bindirecem bizim emektar tempra 'sx' , kapıyı kapatırmaz kapatmaz yapişcan dudaklara sonra çekecen bir yere ohyşş
    Düşünsene bilader ya bunu arkda koltuğa domaltmışım ,dilimle başlamişim züt deliğinin çeperine ufak dokunuşlara ,O deliğin böyle kasılmalarını hissediyorsun dudaklarında. ince dokunuşlari birakip dilinle içeriye doğru bastırıyorsun ellerinle loplari daha da aralayip dilinle o sıcacık ,pürüzlü züt deliğine git gel yapiyorsun. zütü salyalarınla ıslandıkça akan tükürük taşşaklarinin arkasindaki pürüzlerde kılların arasından birikiyor. Kalçasini yukari kaldirip o buruş buruş taşşaklarinin arasindaki salayalarını emerek, taşşaklarının derisini dudaklarının arasında sıkarak zevkten uçuruyorsun. ? taşaklarinin tamamini emmeye çalişiyorsun ve muazzam afrodizyak koku doluyor ciğerlerine .Allahım hepimize nasip etsin.
    ···
   tümünü göster