/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +8 -1
    Az önce gördüğüm başlığa cevap yazıyorum :

    (bkz: http://www.incisozluk.com...-varrr-ne-yaparsiniz-lan/
    )
    önce hafif hafif dayar gibimin kalkmasını sağlardım. boynunu emerdim, elimle amcığını okşar zevke getirirdim. sulanınca taytını sıyırır alttan amcıgına dil atardım. amcıgını sulu, cıvık, sıcak bir şekilde gibilmeye hazır hale getirirdim.

    Sonra yere sırtüstü yatardım, yannanımı emdirirdim. Böyle vakumlayarak diline çarpa çarpa yalatırdım. Hazır hissedince üstüme alır, yavaşça içine girerdim. Kendi nasıl bir tempo isterse ona göre zıplardı üstümde. Eğer isterse kalcasını havada tutar, ben de yukarı aşagı hızlı hızlı hareketlerle amcıgını folloş ederdim.

    ikinci pozisyon olarak doggyi tercih ederdim. bacaklarını birleştirip sokardım ki vajina duvarları yannanımı daha sıkı kavrasın, sürtünme artsın, zevk katlansın. ara sıra köküne kadar sokup beklerdim, verdigi tepkileri izlerdim, inlemesini, çırpınışlarını, titreyişini, zevkten gözlerini kapatmasını izler, tahrik olurdum.

    Arada zütünü parlaklayıp anal cikse hazırlardım, bir dildo burada çok yardımcı olabilir.

    üçüncü ve son pozisyon olarak sırtüstü koltuğa yayılır, onu da sırtüstü üstüme alır analdan girerdim. bacaklarını havaya kaldırtır çığlıklar eşliginde zütünü giberdim. eğer bacaklarını havada tutmaktan yorulursa ayaklarını dizlerimin üstüne koyardı, havada kalan zütüne şap şap sesleri eşliğinde pompalardım.

    boşalacağımı hissedince ilk oral ciks pozisyonuna tekrar geçer, sırtüstü mindere uzanırdım. Kedi misali küçük dil darbeleriyle beni kışkırtırdı, yannanımın başını öperdi, penisin baş kısmının alt tarafında ince bir çizgi şeklinde çok hassas bir doku vardır, orayı diliyle dolanırdı, bir eliyle 31 çeker bir eliyle dıbını parmaklardı ,bir yandan da ağzının içinde dilini yannanımın başında çevirirdi, hunharca boşalırdım. gibimin başından aşagı dogru akan dölleri diliyle temizler yutardı.

    sonra duşa yollardım, duştan sonra zütüne son bir şaplak atar parmaklarımın izini çıkarırdım ,adeta bu zütü ben gibtim dercesine imza atmış olurdum.

    taytını üstünü falan giyer saçını başını toplayıp numarasını verip haftaya tekrar buluşup gibişmek üzere çekip giderdi.
    ···
   tümünü göster