/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
  1. 201.
    +2
    Beyler yakın dövüş uzmanı sayılırım bir iki madde ekliyim nacizhane.
    -Yumruklarınızı bileğinizi kırmadan vurun. Zira bileğiniz düzgün açıda olmadığında sert yumruklarda çok ciddi zarar görebilir veya kırılabilir.
    -Sarhoş adam dayaktan anlamaz beyler. Pek acı hissetmezler zira. Ya bayıltacaksınız ya kırıcaksınız bir tarafını ki dursun. Tinerciler de aynı hesap hatta daha beteri. Hiç bulaşmayın beyler. Para mara isterlerse de verebiliyosanız verin yani.
    -Arkadaşın dediğinin aksine ben de asla rakibin gözüne odaklı bakmayın diyeceğim. Hatta hiçbir yere odaklı bakmayın. Teke tek olsanız bile. sebebi şu, orası ring değil arkadaşlar. sağdan soldan arkadan tepeden vs. gelebilecek herhangi bir tehlikeye karşı algılarınızı köreltir. adamın yüzden taraf böyle odaksız bakabilirsiniz. Daha geniş bir açıyla.
    -tekmelerinizi daha çok dize ayağın içiyle veya kasık bölgesine vurun. bacağınızı açmayın fazla. ha oldu adam eğildi çöktü yüze de vurabilirsiniz.
    -karşındaki veya karşındakiler bıçak çektiyse ve sende boşsan ve kaçamıyorsan(kaçın amk salaklık etmeyin) asla bıçağa bakmayın beyler. etkilenirsiniz bilinçaltınız bıçakla bütünleşmek ister. bütünleşirsiniz farketmezsiniz bile.(muharebe taktiği veremeyeceğim onlar teorik öğrenilmiyor ancak antremanla kazanılacak şeyler.
    -herkesi görebilecek bir açıda olun. arkanızın dolu olması bu anlamda bir avantaj olabilir fakat sıkışmamaya da dikkat edin.
    Daha sorunuz olursa veya aklıma gelirse eklerim. Kalın sağlıcakla.
    ···
   tümünü göster