/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +479 -33
    1- Beyler karşınızdaki kişi sayısı sizin 3 katınızdan fazlaysa bir tanesine bir yumruk atıp arkanızı dönün ve hiç bir ses duyamayana kadar kaçın ( Vurduğunuz kişi en arkadaki adam olmasın kaçamazsınız )

    2- ASLA KORKMAYIN

    3- Eğer kavga için uygun kişi sayısı varsa adamla burun burunaysanız kafa atın beyler salak saçma itme, yumruk yada geri çekilme gibi hamlede bulunmayın. Adam kafayı yedikten sonra zaten siz pek bişi yapamaz.

    4- Kalabalık bir grupla karşı karşıyaysanız asla sırtınızı duvara vermeyin ve köşeye sıkışmayın adamların size yaklaşmasına asla ve asla izin vermeyin sürekli gözünüz adamlarda olsun. rakibin eline koluna yumruğuna bakmayın direkt olarak yüzüne bakın. ve asla gözünüzü ayırmayın. 1 saniyelik dikkat incinlığı zütünüzün gibilmesiyle sonuçlanabilir. hızlı ayak adımlarıyla sürekli sıvışın hızlı hamleler yapın ve hemen geri çıkın. bıçak falan çıkarırlarsa arkanıza bakmadan topuklarınızı zütünüze vura vura koşun

    5- Beyler kavgada 1 kişiye 2 kişi düşüyorsa asla vurduğunuz adama gidip bir daha vurmaya kalkmayın o sırada dıbınıza koyarlar

    6- Olabildiğince başladığınız yerde kalmayın herkesi görebilcek bir açıda durun.

    7- Yumruk atacaksanız gücünüzü bilekten değil belden ve bacaktan alın daha sert vurursunuz.

    8- Yumruk atarken elinizi fazla sıkmayın bu karşı tarafa değil size acı çektirtir.

    9- Kavgada olabildiğince sakin kalınç

    10- Karşınızdaki başta gaza getirin dikkati dağıldığı en sinirli olduğu anda bir yumrukla bütün cesaretini kırabilirsiniz ayrıca adamın çene kemiği ve kafa tasının birleştiği yere vurursanız da cesareti kırılır.

    11- Aynı zamanda buruna yada iki kaşın ortasına yapılacak vuruş da fazlasıyla etkili olabilirler.

    12-Gücünüze güvenmemezlik yapmayın beyler kavga sadece bileğe bakmıyor zeka da işi kendinize vurdutmazsanız elbet vurur indirirsiniz adamı.

    13- Geldik eğer dayak yiyorsak kısmına beyler yere düştüyseniz direk yüz kısmınız gard alın adamların konumuna göre ayaklarınızı çekin ve karnınızı kasın adamların vurmadığı anlarda kısa kısa nefesler alın.

    14- Uygun anı bulduğunuzda aniden ayaklarınızı açıp birini yere serin.

    15- Hemen sonrasında yüzünüzdeki gaardı açıp diğer adamın ayaklarını tutup çekin tam tekme atacağı anı denk getirirseniz dengesi olmaz ve daha kolay düşer

    16- Mümkün mertebe tekme atmayın

    Not Beyler benden bu kadar varsa aklınıza takılan sorun aklıma geldikçe editlerim sizden bir şey gelirse de

    Emeği Geçenler ;
    1) sokarcareis
    2) teslanin annesinin yogurt kabi
    ···
   tümünü göster