/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +3 -1
    Tam 45 yillik surucuyum ama artik dayanamiyorum. Burada atletli kivircik sacli bi suriyeli var. Her gun arabama carpiyor, surtturuyor, yumruk atiyor, testereyle tiras ediyor. Yavas gitsem arkadan vuruyor. Hizli gitsem arkadan vuruyor. Seridimden gitsem yine arkadan vuruyor. Bu yastan sonra adimi muallakye cikartti.
    Bazen onumde devriliyor arabasi yaniyor patliyor. Oh cok guzel oldu diyorum nasil oluyorsa yine cikip geliyor. Bir de her seferinde farkli arabayla geliyor milletin arabasini caliyor herhalde.
    Yayayken de arabamin ustune cikiyor sonra kaputuma tekme atiyor bi yerinden beyzbol sopasi cikariyor cama vuruyor. Bende kalp var heyecanlaniyorum gaza basiyorum, hizlandikca daha sert tekmeliyor. Uzerimdeyken millete ates ediyor .
    Dun itfaiye arabasi calmis ustume su sıkıyor. Zevk aliyor sanirim.
    Ambulansi calip arkadan gereksiz yere siren caliyor. Nedenini anlayamadigim bi sekilde sireni duydugum anda birden direksiyonu kiriyorum. Gecen karsidan gelen kamyona kafa attim.
    Cocuklari aldim piknige gidiyorduk igiblarda tankla bekliyodu yeter artik dedim.
    Artik yoruldum, bu yastan sonra dayanamam bunlara. Her hafta sanayiye gitmekten biktim . Rockstar games e istifa dilekcemi yazdim dun. Elvada yegenlerim. Elveda Los Santos
    ···
   tümünü göster