1. 1.
    +54 -17
    Panpalarım çoğumuz genciz şöyle bir düşünürsek 15 ile 25 yaş arası ağırlıkta.Bu başlık gibi başlıklar altınta yazan görüşümü belirten ilk kişi ben değilim ve son kişi de ben olmayacağım. Başlayayım.

    Panpalar başta bizim yüz yıllardır beraber yaşadığımız ve savaşlarda kanlarımızın beraber aktığı Kürt Kardeşlerimize söylediğiniz sözler beni gerçekten kötü yapıyor.Lan araştırsanız genlerinizde en az %15 Kürtlük vardır, hatta sizin Kürt bildiğiniz kişiler Türk çıkabilir. Hiç kimse Anadolu'da(ki dünyanın melez gücünün en fazla olduğu yerdir) saf ırk gibi bir saçmalıktan bahsetmesin. Zaten öyle bir şey yapmaya çalışırsanız kendi takunuzda biyolojik olarak yok olur gidersiniz. Hücreleriniz bile farklılaşmaya çalışırken siz tek bir bakış açısından bakıyorsunuz bu güzelim Dünya'ya.

    Bakın beni komunist, solcu ya da sağcı vs vs nitelendirmeyin ben normal bir şekilde bu dünyada hayatını devam ettirmek isteyen,18 yaşında, vatanını seven, ösym'ye söven ve dünya üzerindeki tüm "insanlara" hoşgörüyle yaklaşan biriyim.O yüzden yapacağınız tüm ithamların mk.

    Kısaca şunu belirteyim biz gençler bu kadar ayrıştırıcı olursak 10-20 yıl sonra emperyalist şerefsizler bizim ülkeninde iyice dıbına koyar.

    Hem artistlik yapacam diye ateist oldum diyen ergenleri saymazsak ülkenin %90 ından fazlası(çoğunluğu) müslüman. Dinimiz yasaklamış ırkçılığı daha ne deyim.

    Edit1:Bir panpamız ülkemizde müslüman nüfus oranının %90 üstü olduğunu söylemiş.Ben editlemeden önce %99 civarı demiştim. Seni mi kırcam panpa dedim içimden ve yazımda bir değişiklik yaptım.

    Edit2:Yaptığınız yorumlar için teşekkür ederim ve daha fazla yorum bekliyorum ister sayın yüceltin, ister sayın sövün.
    ···
   tümünü göster