/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +77 -17
    ust edit: suku cuku atan elleriniz dert gormesin panpalarim eyvallah.
    Selamun aleykum beyler.
    Beni bilen bilir, ben cs 1.6 daki rehineyim. Bu pkk lilardan cok gibayetciyim beyler huur cocuklari ct ci kardeslerim gelince hemen arkamiza pusuyor ipneler. Bazende ct ci kardeslerim bizi kurtaramasin diye bizi vuruyor amin ogullari. Ama bu bi kac kez devam edince saolsun biri atiyo bu ipneleri adi adminmis galiba saolsun admin kankim benim.
    Bide bu ct ci kardeslerimden biraz gibayetciyim . Ct ye yeni katilan tecrubesiz huurlar bizi olduruyolar. Gecen bi huur gecmia karsima egilip kalkip ayin yapiyodu amk son anda picakla cukumu kescekti el bitti. Yani diyecegim su ki rehinelere onem verin,
    Cukumuzu kesme gibi sapikliklara kalkismayin.
    edit:Bi gun gene ct ci kardesim geldi brni kurtarmaya cikardi bizi odadan boruya gitti. amk o kadar ayakta durmusuz ki egilemiyom. amk mali gitti bizi birakti sonra oc pkklilar vurdu beni.
    Ozet: rehineleri uzmeyin.
    edit:gecen gene rehineyim ct ci kardes geldi abi sa seni kurtarmaya geldim dedi bende dedim eyv kardes. aldi beni gidiyo borudan girdi gidiyo pekekent beni beklemiyo. sonradan orendim benim bel fitigindan dolayi borudan gecemedigimi bilmiyomus aq.
    Buda benden beyler kallin saglicakla...
    beyler bi kerede beni trend yapin up up up
    edit 2: beyler millet 3 5 upla trend olur ben nie deilim amk
    ···
   tümünü göster