/i/Tespit

  1. 101.
    +47
    Ilerki entry'de bize çizgi filmlerde bile uzaylı diye gösterilen koca kafalı ve koca kafasında iki gözü olan bu canlının nereden çıktığını nereden esinlenerek biz insanları kandırmaya çalıştıklarını ve uzaylıların DÜNYAMIZDA neden olmadığını bizi nasıl kandırdıklarını anlatıcam beyler.Ilk anlattıklarınla bu anlattıkların ne diye düşünmeyin hepsini sonunda anlayacaksınız.
    ···
    1. 1.
      +3
      Tek dünya devletinin tek yolu dünyaya dışardan bi saldırıdır. Bakin filmlere son yillarda hep uzayli istilasi konu aliniyor bu tesadüf degil bilinc altimiza yerlestiriyorlar. Devletler disardan gelen tehlikeyi yenebilmek icin guc birligi yapicak. Tıpkı 2.dunya savasi sonrasi SSCB tehdidine karşı Abd ve avrupanin kurdugu Nato gibi devletler birlesecek savaşın tek merkezden yürütülmesi icin. Iste o zman dostlar Yeni Dünya Düzeni başarıyla hayata geçmiş olucak.
      ···
    2. 2.
      +1
      Şimdi şunu merak ettim ve sanada sormak istiyorum acaba eski çizgi filmlerdeki uzaylılar( o koca kafalı ,ince vücutlu) varya acaba onlar 51. Bölgede gerçekden uzaylı varda ondan esinlenerek mi yapıldı yoksa çizgi filmlerde uzaylıları o şekilde gösterdikleri için mi 51. Bölgedeki uzaylı incelerkenki fotoları öyle yayınladılar senin bu konu hakkında düşüncelerin nedir merak ettim ben şahsen çizgi filmlerde var diye öyle yaptılar ve herşey bizi korkutmak olduğunu anladım sence ?
      ···
      1. 1.
        0
        Açıkladım onu kardesım
        ···
   tümünü göster