/i/Tespit

  1. 101.
    +68 -1
    Beyler ilginize çok teşekkür ederim beklemiyordum bu kadar yeni uyandım yazıyorum şimdi.

    Evet tüm insanları kendine muhtaç etmek..
    Bakın size belki bilmediğiniz bir şey söyleyeceğim .Amerikada Siyonizm oyununa karşı çıkan tek başkan John Kennedy seçilmiştir.Bu adam (her ne kadar bazı insanlar inanmasada) Amerikayı 1969'da Ay'a çıkarmıştır. Sonrada öldürülmüştür.Çünkü şuan benim anlattıklarımı (kendisini yönetmeye çalışanların o zamanki planlarını) adam tüm Amerikan halkına duyuracaktı. Tabiki bu anlatacaklarımda uzaylılar devreye giriyor..

    Birazcık geriye gidelim..Şimdi diyeceklerim belirli şeyler aslında büyük kanalların hakkında belgesel yaptığı olaylar. Bakın,onlarca kez haberlerde gördüğünüz belki kendinizin bile gördüğünüz UFO'lar tamamen Amerika, Nazi Almanyası menşeili yapılardır. 2. Dünya Savaşında Nazilerin planı olan bu yapılar ve planlar savaş bittikten sonra Amerikaya kaçırılmış ve Amerika geliştirmeye devam etmiştir.Ilk UFO kazasıda 1947'de Roswellde olmuş, Amerika sahte bir uzaylı otopsisini medyaya sürmüştür. Bakın bu diyeceğime dikkat edin BU SAYEDE AMERIKA DÜNYA DIŞI CANLILARIN DÜNYAYA GELDIĞINI LANSE EDEREK (tabiki bunu yalanladılar ama o UFO'nun içinde uzaylı olduğuna inanan o kadar çok insan varki) DÜNYADA KÜÇÜK ÇAPLI, ILERDE IŞLERINE YARAYACAK BIR KORKU ORTAMI YARATMIŞTIR.UFO'ların test görüntüleri internette bulunmakta.

    Dünyada uzaylılar yok demiyorum,var da demiyorum bunu bilmem imkansız fakat ben DÜNYADA uzaylı bulunduğuna INANMIYORUM. Hatta yok dediğimi varsayın. 1999'da bir televizyon progrdıbına acil koduyla katılan, eski 51. Bölge çalışanı olarak kendini tanıtan adam konuşmasında uzaylıların 51. Bölgede tutulduğunu, dünyayı ele geçirme planlarının olduğunu ağlayarak söylemişti.Bu da insanları korkutmak için ayrı bi medya oyunu..
    ···
    1. 1.
      +4
      Aynen panpa o videoyu izledim adam pesimdeler falan diyodu uzaylilar icimize sızdı falan neyse devam et
      ···
    2. 2.
      +4
      O ses kaydına göre amerika dünyayı uzaylılardan koruyor.Ne de kahraman bir ülke
      ···
    3. 3.
      +3
      o adamın rol yaptığı çok belliydi ilk izlediğimde anlamıştım
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster