/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +1
    Meral akşener bahçeli tarafından cemaatçi olduğu için ihraç edildi panpa. 17 aralıktan sonra cemmatin yavşayacağı en mantıklı parti mhp idi. Ama bahçeli net duruş sergiledi. En çok da burada taktirimi kazandı. Cemmatçiler bu partiye giremez dedi. CHP ve HDP bile cemmate göz kırptı ama MHP nin tavrı net oldu.

    Meral akşener de bu yüzden tasfiye edildi. Cemaat Meral Akşener aracılığıyla MHP'nin kapılarını zorladı. Bahçeli de durumu görüp sessiz sedasız Meral Akşener'i partiden uzaklaştırdı. PEki Meral Akşener gerçekten cemaatçi miydi bu tartışılır. Aşağıda bu konuda bulabildiğim bir kaç kaynak var. Göz atabilirisiniz.

    https://www.youtube.com/watch?v=VtvhTQQvMiE
    http://www.gazetevatan.co...gerilimi--368262-siyaset/
    http://www.internethaber....ner-talimati-1575936h.htm
    http://i.hizliresim.com/PM4Vb6.jpg

    Diğer taraftan Bahçeli'nin bugünlerde çok yoğun eleştiri alması. Siyasetteki yalnızlığından kaynaklı. Yandaş medya adamın üzerine oynadı sürekli alehinde haberler yaptı ve yapmaya devam ediyor. Mhp'nin parti vizyonunda bile yer alan icraatları AKP kendi icraatıymış gibi yıllardır gösteriyor. VE bu medyada yer bile almıyor. Çünkü MHP nin medyası yok.

    CHP üzerine oynuyor. ki özellikle geçen sene başbakan sen ol koalisyon kuralım iddiaları Bahçeli'yi zor durumda bırakmak için atılmış adımlardı. CHP Baykal'dan beri MHP'ye yakın olmadı hiç. CHP milletvekilleri ayrı başkanı ayrı konuşan bir parti ve HDP'ye artık tüm partilerden daha yakın. Üç milletvekilinin Fransa'ya gidip YPG terör örgütü değildir demesinden anlıyoruz bunları. DOlayısıyla sol medya da vuruyor MHP'ye.

    HDP'ye değinmeyeceğim bile MHP'nin ülke'Nin ve Devletin aleyhine olan her şeyi destekler bunlar. Şu anda araları en çok CHP'yle iyi. ikili Oynayıp 7 hazirandan sonra MHP'yi bitirdiler. Dışardan destek verelim açıklamaları olmayacağını bile bile yapıldı. Sonuç olarak MHP yalnızlaştı ve içine kapandı. Ama saf kaldı.

    Şu an bile parti tüzük kavgaları olurken. Bahçeli tüzüğe hayır oyu verip MYK ile adayları partiden atarsa ve tek başına seçime girerse buna bir şey diyemez. O tüzük 2002 den beri var. Ama bahçeli'ye bu sorulduğunda tek başına gitme ihtimaliniz var kurultaya böyle bir şey yapacak mısınız denildiğinde; böyle bir şeyi asla düşünmem bu onursuzluk olur dedi. Sonra da tüzük olayı yargıda çözülür çözülmez de kurultay hazırlığına başladı. itiraz etmedi çirkeflik yapmadı. BAna göre de en adam gibi tavrı sergiledi. Bahçeli 2008'e kadar hakkında soruşturma açılmamış tek milletvekiliydi o mecliste bana göre meclisteki en dürüst milletvekili ve adam gibi adamdır. ama üzerine o kadar çok gidildi ki derdini kimseye anlatamaz oldu. artık bir değişiklik olmazsa olmaz gibi. bakalım hayırlısı...
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster