/i/Tespit

  1. 1.
    +6 -1
    Evet malesef muallakler çıkmışlar bunu savunup duruyorlar. Doğuştan geliyormuş sözde.

    muallaklik doğuştan gelmez bunun en büyük kanıtı eşcinselliğin dünyaya homojen yayılmamış olmasıdır. Mesela Nijerya gibi bir ülkede eşcinsellik oranı inanılmaz derecede düşük iken Amerika gibi bir ülkede hat safhaya çıkıyor. Peki nedir bu muallakliğin sebebi?

    Küçük yaşta çocukların pgibolojilerini etkileyen şeyleri yaşamasıdır. Mesela bir erkek çocuk çocuk aklıyla annesinden görüp kendine ruj falan sürerse ve aile buna müdahale etmezse çocuk bu yönde gelişir.

    2. bir sebep ise aşırıya kaçmaktır. Bir insan ferre izledikçe artık farklı tarzda şeyler izlemeye yönelir. garip garip şeyler izler. Canı anormal şeyler yapmak ister artık. Bu şekilde pgibolojisi değişir.

    Amerika gibi bir ülkede bu tür şeylere erişim daha kolay olduğundan oran hayli yükseliyor. yani doğuştan gelen bir şey değil eşcinsellik.

    Bundan birkaç yıl önce Jolie Pitt çiftinin kız çocuklarından birinin neden erkek gibi giyindiği sorulmuştu Jolie ye. Karışmıyoruz kendi tercihi vs demişlerdi. (Hani marjinaller ya) ee böyle olunca kızın pgibolojisi erkekmiş gibi gelişiyor. Sonra bunun adına doğuştan geldi diyorlar. Bu illet ülkemizede sıçramaya başladı maalesef fotoğrafını attığım şahısı hepiniz tanıyorsunuz. Bunun gibi bir örnek var ve her geçen gün artıyorlar. Küçük bir çocuk bunun videolarına denk gelse nasıl etkileneceğini düşünebiliyor musunuz?

    Neyse lafı daha da uzatmadan şiddetle söylüyorum. Doğuştan falan gelmez muallaklik. Bunlar pisliklerine mazeret arıyorlar.
    ···
   tümünü göster