/i/Tespit

  1. 1.
    +294 -14
    Dünyanın süper gücü, istediği yeri istediği gibi yönetebilen, özellikle Ortadoğuda ne var ne yoksa parmağı değil kolları olan, yaklaşık 60 yıldır dünyanın tek süper gücü Amerika Birleşik devletleri..
    Bu yazdımda klagib şeylerden bahsetmeyeceğim, biraz farklı olacak.

    Şimdi beyler, dünyadaki bütün büyük şirketlerin başında Ingiliz destekli Yahudiler bulunmaktadır.Öncelikle şunu söyleyeyim dünya Ingiliz Kraliyet Sarayının içinden, kukla olarakta Amerika kullanılarak yönetiliyor. Bizim ilerdeki 30 belki 100 yılımız yazılmış durumda. Bizim başbakanlarımız(istemediklerini darbeyle indirdiler zaten),Amerikanın başkanları, Avrupadaki siyasi olaylar,11 Eylül saldırıları,5 yıldır devam eden Arap baharı, şuanki DAEŞ,Asala terör örgütü,PKK ve daha bilmediğimiz bir çok şey çok önceden yazılmış planlanmış durumda.

    Size illüminati zırvalığından bahsetmeyeceğim,ama dünya şuan Amerikadaki başkanlık seçimlerinden dolayı çok büyük tehlikede. Bakın bunlar uydurulmuş şeyler değil,ama biz müslümanları ilerde çok daha zor günler bekliyor.

    Donald Trump'ın başkan seçileceği gün gibi..

    Bunların çoğu bildiğiniz şeyler, eğer talep gelirse size Donald Trump'ın nasıl başkan seçileceğini, Obamanında suikaste uğrayabileceğinden bahsedicem.
    ···
   tümünü göster