/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +2
    https://youtu.be/w9hDrBu3jlQ
    Beyler bu ne yeter artık. Gidin içinizde yaşayın lan dininizi. Bırakın osursam gusülum kaçar mı, sol elle osbir çekersem %50 af alır mıyım. Bu ne amk. Beyler yeter. Gidin ilimle irfanla ilgilenin dinle cahillestirilmeye musade etmeyin. Ben 12. sınıfta okuyan 1 haftaya mezun olucak bir adamım ve cidden başarılıyim. Ulan okuduğum okul fen lisesi. Müdür dinci, hocalar dinci. neye inanırsanız inanın azıcık adam olun herkese eşit davranın. islam da bunu söyler. Amina koduklarım herkes adam kayırıyor turkiyenin en iyi fen liselerinden birisinde bile. ilime irfana önem veren adamları 2. plana atmaya veya bu adamların 2. plana atılmasına izin göz yummayin. siz böyle yaptıkça adamlar bu ülkeden çıkıyor. kalanlar imam-hatip mezunu zaten.
    Sonra sen gidersin uzaya da namaz kılması kalır. Öyle olmaz işte. cami diker takılırsin öyle. Sonra elin gavuru ateisti gelir sana medeniyet getirir aynı ırak a getirdikleri gibi. O zaman anlarsın mevzunun ciddiyetini.
    Not: Müslümanım ama herkesin inancını içinde yaşaması gerektiğini, birbirine saygılı olması gerektiğini düşünen, dini kendi çıkarlarınca yorumlayanlardan da nefret eden bir adamım.
    ···
   tümünü göster