/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +10
    Sizin aileniz aile yaşantınız nasıl bilmiyorum beyler. Ama ülkemizde şöyle bir gerçek var ki bir çoğu aile çocuklarını desteklemiyor. Doğru düzgün bir kere beni desteklediklerini görmedim amk. Bunu sebebi başarısız olmam da değil. Kendimce akademik açıdan yetenek açısından falan çevremdekilerin çocuklarından daha iyiyim bence. Ama bizde Türk insanında şöyle bir gerçek var ki çocuk her zaman daha iyisini yapmalı. Ailelerimizden Allah razı olsun tamam yiyip içiriyorlar daha ne olsun diyebilirsiniz. Ama bambaşka bir olay bu baban ile annen ile aran ne kadar kötü olursa olsun, her ne kadar kabul etmesek bile o desteği hissetmek istiyoruz.
    Hepimiz arada o sırtın sıvazlanmasına olsun oğlun/kızım, daha iyisini yaparsın , aferim, seninle gurur duyuyorum denilmesine ihtiyaç duyuyoruz. sonra bambaşka bir nesil çıkıyor ortaya sonra anneler ortam kötü çocuklar kötü, şimdiki gençler cart curt. Yeterince sevgi göstermeyip çocukların o ilgiyi dışarda aramasına sebep oluyorlar. Tabi istisnalar var ama o da onların çocuklarının kanı bozukluğu.
    Siz kendi evlatalarınızı sevin amk bağrınıza basın tehditle büyütmeyin çocuğu sonra asi oluyorlar, ezik oluyor bazıları. iyi yetiştirin evlatlarınızı
    ···
   tümünü göster