/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 51.
    +2
    Şimdi bazı hususlara değineceğim.
    1)Saldırı hakkında:
    a)Saldırıyı yapanın ISIS için yaptığı öne sürülmektedir, bu bilginin kaynağı da 911 hattı. Saldırgan saldırıyı yapmadan önce 911'ı arayıp ISIS'e bağlılığını söylemiş.
    b)Bu arkadaş zaten islam'la falan alakasızmış, tetikçilik yapıyormuş. Adam zaten Amerika için çalışıyor.
    c)Bu eleman aylardan FBI tarafından izleniyormuş, yoğun takip altındaymış. Attığı adımdan haberleri var.
    Orijinal kaynak: http://www.bbc.com/news/world-us-canada-36513468
    Şimdi azıcık mal olmayan herkes bu duruma güler.. Ulan a şıkkı ile b şıkkı zaten çelişkili.. Şu komikliğe bakın siz :D Adam saldırıyı yapmadan hemen önce Polis ihbar'ı arıyor ve ISIS üyesiyim diyor. Yani buna inanıyor musunuz? Böyle ise peki neden konuşması paylaşılmadı?
    Başka bir saçmalık ise bizim Taksim'deki gibtir taktan gece kulüplerinde bile 10'larca koruma oluyor ve silahlılar. Bu dıbına koduğumun kulübünde nasıl hiçbir koruma yok? Buna inandınız mı?
    Bu adam 53 kişiyi öldürdü, ulan bomba olsa bu kadar öldüremiyor bu iş plansız mı bu kadar? Ne kadar safsınız ya.
    Asıl düşünülmesi gereken Amerika başkanlık seçimleri. Seçimlerin artık sonuna yaklaştık, ılımlı bir Clinton profili var bir de baskıcı saldırgan bir Trump.. Bu 2 aday arasında kapışma var. Ve böyle bir saldırı oluyor ne iş derler adama..
    Polisi arayıp itiraf etmiş ama konuşma yok.. FBI izliyor gözetim altında her konuşmasının saniyesine kadar dinleniyor ama ISIS yanlısı olduğu bilinmiyor? Hasgibtir derler adama..
    2)Saldırıya bakış açısı üzerine:
    a)Bu insanlar masumdu. Bunları öldürenler terörist ve şerefsiz Müslümanlar.
    Bu hususta 1 2 cevap vermek isterim.
    Şimdi bu insanlar masum öyle mi? Baştan sona yalan.
    1)Bu insanlar zengin, züppe hayatını yaşayıp başka bir takla uğraşmayan insanlar. Bak gay olmalarına değinmiyorum.
    Ne var bunda diyeceksin hemen söyleyeyim. Amerika 2003'te Irak'a girmeden önce kişi başına düşün milli gelir 20 bin dolar civarında idi. Bunlar savaşa girdi yani ne beklersin? Kişi başına düşen gelirin 15 bine 16 bine düşmesini değil mi? Savaşa giriyorsun.
    Ne mi oldu? Amerika Irak'tan çıktığında kişi başına düşen milli gelir 30 bin dolara çıktı! Bu nasıl mümkün? Irak'ta ise 1,5 milyon şehit bıraktı 4 milyon yetim bıraktı yetmedi 100 binlerce tecavüze uğrayan kadın bıraktı.. 3 milyon eli kolu kopmuş sakatlar bıraktı..
    LAN BU muallakLER OLEN BEBEKLER, BOMBALANAN HASTANELER, TECAVUZE UGRAYAN ANNELER ICIN NE YAPTIN LAN SOYLE NE YAPTI?? SOYLE ULAN!
    Vahşi ahlaksız, namert itler. Tek düşündükleri kendi zevkleri ve hayatları.
    ingilizce bilenler açsınlar ingilizce youtube 9 11 Street view diye sokak röportajlarını aratıp izlesinler kendi halkı bile Amerika kendisi planladı diyor.
    Bu olayın zaten Müslümanlarla bir alakası yok, OLSA BILE YINE HAKLILAR!

    Lan binin çocuğu bu dünyada Amerika'dan büyük terörist mi var lan? Afganistan'da 1,5 milyon insan öldürmek soykırım değil de nedir lan! Irak'ı yok etti bu soykırım değil de nedir? binin çocuğu madem teröristlere kızıcan ilk Amerika'ya kız! iki yüzlü binler sizi. Milyonlarca insanı mahvet, parçala, tecavüz et. Ne kadar yer altı yer üstü kaynakları varsa al sonra bir de karşı tarafa terörist de..
    Daha neler yazıcam da insan yazamıyor seni bin.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster