/i/Telefonlar

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    -3
    merhaba panpa

    640 xl lte ya da zenfone max düşüyorum. 640 xl android olsa düşünmezdin diğerini gerçi. telefonda oyun falan oynamam. wp yeterli olur diyorum. okul için falan ayrıca. windows 10 a da yükseltiliyo nasılsa miss gibi. bir de az uğraşıp android apkleri de yükleyebiliyosun gerekirse.
    NFC de var. o da güzel. ama bilmiyorum mağazasında güzel uygulama var mı onun için
    ses kalitesi desen daha güzel zenfone a göre
    ve kamera zaten mükemmel
    ama tırsıyorum şimdi, pişman olacam diye.

    ne diyosun?

    ayrıca panpa, yurtdışındayım. 200-300 lira falan daha ucuza gelicek burdan alırsam. o da hepsiburada.com fiyatına kıyasla
    ···
    1. 1.
      +1
      Aşağı yukarı kağıt üzerinde ikisininde özellikleri aynı. Biri android biri windows , bende windows kullanıyorum , androidden üstün yanları mevcut tabi ama mağaza konusunda biraz fazla geride. Aradığın her uygulama yok , bazı uygulamalar var sorunlu , kıyasa koyduğumuz iki telefonda orta segment , asus'un 2 lumia'nın 1 rami var oda androidin ram istemesi yüzünden , yoksa onda 2 ram olması pek bişey değiştirmez.

      Asus Max bence tamamen batarya için üretilmiş bi cihaz , çünkü bataryaya verip diğer malzemelerden çalmışlar.

      Lumia'da zaten düşük sistemle bile çoğu şeyi başaran bi telefon.Ben Lumia 520 ile Asphalt 8'i sorunsuz oynadığımı biliyorum. Tasarım olarakta hoş ama dediğim gibi tek sorun uygulamalar.

      Eğer okulda kullanacaksan (word , exel , powerpoint vs.) kesinlikle Lumia öneririm.
      Ama bunlar senin için pek anlam ifade etmiyorsa Android en iyi seçenek olur.

      Kamera desen zaten Lumia'da marka baba :d
      ···
      1. 1.
        0
        sağol panpa.
        Ben de çok düşünüyorum da, aynı dediğin şekilde; ama tabi insan tırsıyo hafif, mağazadan dolayı.
        pek çok uygulama ihtiyacım olacağını sanmıyorum açıkçası, telefonda oyun falan oynamam pek. facebook messenger, whatsapp, skype falan kullanıyorum genelde. Ama tabi arada bi başka programlar da lazım olabilir. bi de pdf falan güzel olur okuması, 5.7" boru değil. android için yüksek bi sistem değil ama windows işletim sisteminden dolayı kasma yapacağını düşünmüyorum.

        yani diyosun alayım 640 xl lte.

        Yurtdışından almam iyi mi peki panpa? polonyadan alsam 700 lira altı olacak. garanti sorunu olabilir belki dersin de, 2 ayda bir zaten gidicem polonyaya. öyle halledilir heralde. ya da gitmesem de arkadaşlara postalarım olmadı, onlar halleder
        ···
   tümünü göster