/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +26
    Uyandığında duştan sesler geliyordu.Çırılçıplak bir kızın yatağında uyanmak insanı 5 yaş büyütürdü. Olanları zihninde canlandırmaya çalışarak duşa yöneldin.Bir ilacın etkisindeymişsin de geçmiş gibi hissediyordun. Gerçekten ilaç aldığını hiçbir zaman hatırlamamak üzere unutmuştun, hepiniz murat abinin ilacının etkisindeydiniz. ciksin sizi ele geçirmesine izin veren uzun soluklu bir ilaçtı bu.

    Duşun kapısını açtın ve duşakabine doğru ilerlemeye başladın.

    "Dur" dedi billur zütlü beyza. Artık karındı ya da onun gibi birşey. Duşakabinin üstünden sütyenini çekip aldı ve taktı.

    "Gelebilirsin" dedi. Sürgüyü nazikçe çekip içeri girdin.O kadar güzel sıkı bir vücudu vardı ki doyumsuz bir şekilde çekiyordu seni kendine.

    "Şey.. Ben nasıl olduğunu anlamadım"

    "Canın yanıyor mu?"

    Evet anlamında başını salladı ve göğsüne kapattı yüzünü. Sıcak suyun altında öylece durdunuz.

    "Göğüslerin çok güzel, neden göstermiyorsun ki?"

    "Lütfen sorma tamam mı? Onu karıştırma hiç"

    Merak için içini kemiriyordu. Birkaç ısrardan sonra daha da kaçırıyordu kendini senden.

    "Beyza tüylü falan mı dıbınakoyim göster işte dıbını gösteriyosun memeni niye göstermiyosun?"

    Sıkıntılı bir offfff çekerek çıktı duştan. Hızlıca kurulanıp yattı yatağına. Arkası dönüktü ama titreyen bedeninden ağladığı anlaşılıyordu.
    "Benden uzaklaşırsın" dedi hıçkırarak.

    iyice amsalak olmuştun artık bir aşık gibi davranıyordun."beyza ben senden uzaklaşamam, sana aşığım" dedin yumuşak bir ses tonuyla.Ama içinden "züt kadar okul dıbınakoyim nereye uzaklaşayım" diye geçirip gülmekten son anda aldın kendini.

    Beyza bir anda doğruldu yatakta. Gözyaşlarını sildi. Karşında duruyordu şimdi. Ellerini arkaya zütürdü. Sütyenini çözdü ve askılara yavaş yavaş düştü. Sütyen vücudundan aşağı kayıyordu
    ···
   tümünü göster