/i/Kız Meselesi

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    0
    aslında sözlüğü 1 hafta önce bırakma kararı almıştım ama hem iftara kadar uğraşacak alan bulma çabamdan hem de yaşadıklarım sonucu bende oluşan hisleri buraya dökme isteğimden kaynaklansa gerek, sözlüğe giriş yaptım. bu altincide açılan başlıkların 3'de 1'i 'sevdiğim kızı nasıl tavlarım?' veyahut 'karşı cinsten anlayan panpalarrrrrr' havasında olduğu için belki size de yardımım dokunabilir. bu arada herhangi bir 'love story' yaşamış değilim dolayısıyla yaşadıklarım size basit gelebilir, yazacaklarımdan çok ta büyük beklentiniz olmasın. tek amacım içimi dökmek. yine de, illa ki aramızdan okumak isteyip de okumayacak olanlar için en alta özet de koyacağım.

    yazmaya başlamadan önce saati şuraya not alayım 15:41

    önce kendimden bahsedeyim; yanaklarındaki kılların bağımsızlığını ilan ettiği, hayvanat bahçesine gidecek olsa ziyaretçilerin onu kafesinden kaçan firari bir maymun sanacağı, isviçreli bilim adamları görse evrim teorisinin anında kanun kabul edileceği bir merdümgirizim. o kadar ki maymunla aramdaki en ayırt edici fark konuşabilmem ve kıyafet giyebilmem. abarttığımı falan düşünenler varsa, kalıbımı basarım ki öyle.

    6 ay öncesine kadar -yani hayatıma o girene kadar- kız meseleleriyle uzaktan yakından alakam olmazdı. yine de kendi başıma gayet mutluydum. ilk başlarda kız hiç de dikkatimi çekmedi. zaten ilk görüşte aşka inanmayan birisiyim, ama kızla sohbet edip onu daha fazla tanımaya başladıkça, ona karşı hayranlığım kat ve kat arttı. bir süre sonra kıza karşı daha önce hiç kimseye beslemediğim duygular beslemeye başladığımı fark ettim. 5 ay kadar bu iş 'acaba o da beni seviyor mu?'larla gitti. kimi zaman 'bu iş olmaz' derken kimi zaman 'bu iş kesin olur' dedirtti. en sonunda, birkaç hafta önce, bir cesaret gittim konuştum. kız benim gibi ciğeri 5 para etmez birini muhattap alıp, değer verirmiş gibi yaklaşmasaydı, inanın açılmazdım. hiçbir zaman 'bu kız bana gülüyor, kesin o da seviyor' modunda birisi olmadım. ama kız bana gerçekten umut vermişti. en azından diğer kızların bana davrandığından daha farklı davranıyordu. artık iş son raddeye gelince bir cesaret konuştum. kıza 'seni seviyorum' dedikten sonra kızın 'hasgibtir lan' kıvamında bir bakışı vardı. o bakış hâlâ aklımda. işin garibi o bakıştan sonrasını hatırlayamıyorum. ağzımın kuruduğunu hatırlıyorum sadece o kadar, dahası yok. hee, bir de kız 'özür dilerim' demişti, onu hatırlıyorum. o güne dair başka da bir anım yok. hatta 5 ay boyunca aşağıdaki entariyle bire bir olmasa da, hemen hemen benzer durumları yaşadım. yeri gelmişken o entariye de yer vereyim ki, 5 ay boyunca kendi kendime gelin güvey olmamı daha iyi açıklamış olayım: (bkz: #170222099)

    özellikle sevip de açılamayanlara söylüyorum. bir an önce, ne yapıp ne edersiniz bilmiyorum, gidin açılın. bana kalırsa mesajla açılırsanız daha iyi olur. en azından kız sizi reddederken ki surat ifadesinde oluşan o acıyan ifadeyi görmemiş olursunuz. ben yüz yüze konuştum, şuan çok pişmanım. ama iyi ki de konuşmuşum. çünkü konuşmadıkça, kızı gözümüzde daha fazla büyütüyoruz. eskiden kızın hayaline iyi akşamlar dileyip, hayaliyle güne başlardım. şimdiyse içimde garip bir kabullenmişlik var abi. eskiden 'köpeğim ol' dese köpeği olacağım kız, şimdi gelip 'ben de seni seviyormuşum yeni anladım' dese 'hayırlısı be gülüm' derim. öylesine bir kayıtsızlık içerisindeyim. çaresizim. artık onun için tek dileğim hayatı boyunca mutlu olmasıdır çünkü o beni 5 ay boyunca -sunii de olsa- hayal kurdurarak mutlu etmeyi başardı.
    bu arada şunu da muhakkak söyleyeyim, kız sizi reddettikten sonra tüm sosyal mecralardan engelleyin abi. ben engellemedim belki naz yapıyordur diye, az önce fark ettim ki kız beni snapten engellemiş. artık bu kadarı da naz değildir herhalde. eğer ezkaza aramızda muhabbet açılırsa neden whatsapp'dan da engellemediğini soracağım. bari bir iş yapıyorsun, yarım bırakma, de mi?

    belki 3-5 kız okur diye yazıyorum, reddedeceğiniz erkeğe umut vermeyin kızlar. erkekler basit canlılardır. ne derseniz öyle anlar. reddedildiyse umutlanmaz. hem zor kız gözükmek için bile bile süründürmek size çoçuğu kaybettirebilirç diyelim ki sevdiğiniz için umut verip te ilk teklife hayır demeniz sizi zor kız yapmaz. erkek konuşmadan erkeğe açılan kıza, kolay kız denir abi. nice erkekler var benim gibi gönülden sevip açılması 6 ayı bulan. şimdi bu erkeğin sana açılması 6 ay sürmüş zaten. nasıl ardından koşturup egonu tatmin etmesini bekleyebilirsin? adama hak mı reva mı bu?

    https://youtu.be/dsh8YoUVcW0

    üsteki paragrafı bu linke ithafen yazdım. 2 sene kızın peşinden koşturan erkeğe de ne denebilir ki? yorumsuz
    .
    .
    .
    şaka maka saat olmuş 18:41, en meşakkatli entarim oldu. bu da demektir ki, ben bu kızı hâlâ seviyorum ama peşinden koşup ta zütünü kaldırmayacağım. zaten öylesine bir reddediliş oldu ki; hanımefendi kendisine çıkan tüm yollarımı gibti bıraktı

    özet: hobi olarak sevin beyler. sevmek-sevilmek güzel şey. ama sakın kendinizi 2. plana ataca kadar sevmeyin.

    ölesiye seveni gibiyorlar
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster