/i/Tespit

  1. 76.
    +2
    Helal et

    (bkz: papaz eriğini imam eriğine çeviren makine)
    ···
    1. 1.
      +4 -1
      Yalnız şöyle bişey var. O anadolu ve fen liselerinde okuyanlar bu %70 lik cahil dediğin insanların çocukları. O %70 in cahil kalmasının suçlusu ise bu hükümet değil önceki hükümetlerdir. Şu anki sıkıntımız okuyamamk değil. Herkes üniversite mezunu yeni nesilin. Sıkıntı o ünşversite mezunlarının iş bulamamasıdır. Veya alanında yeterli derecede arge yapılmaması hatta hiç yapılmamasıdır. insanlar yurtdışına üniversite okumaya gitmiyor. Okuduğu üniversite bölümü üzerinden aldığı bilgiyi değerlendirmye gidiyor. Eğitim açısından ülkede eleştirilebilcek nokta bu bence
      ···
    2. 2.
      +1
      Halk sence neden cahil? Dedelerimiz neden okumamış? "Neden ülkede bilim adamı yok? Çünkü akp iktidarı 12 senedir var sadece" asadadaDDDA lan hic bu kadar gülmemiştim ahahah söylesene dostum 12 senede kac tane bilim adami yetiştirmiş ak partin ?
      ···
    3. 3.
      +1
      Yav amk malı 12 senede bilim adamı yetişiyor mu? Bilim adamı 12 senede yetiştiğini savunuyorsan ben senin zihniyetinş gibeyim. Şu anki fen lisesinde okuyanlar o %70 halkın çocukları anası babası cahil ama o çocuklar ilerideki bilim adamları işte. Sen o zaman bana akpden önce yetişen bilim adamları göster. Aziz sancarla övünüyoruz. Aziz sancar bu başarıyı türkşyede mi kazandı? Hayır. 1971 de ülkeden ayrılıyo adam. Ee çok mu başarılı geçmiş hükumetler. Ülkemizde o adama o çalışma ortdıbını oluşturaaydık. Gider miydi? Gitmezdi. Yani amk çocuğu cahilliğini gülerek kapatmaya çalışma. 12 yılda bilim adamı yetiştirebiliyorsan buyur benden başla.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster