/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +24
    Küçük apartmanınızdaki iki ergen kız,6 yaşında bir oğlan. Kısmet teyze, apartmanın bekar delikanlı abisi suat, annesi fulya. Annen ve baban kalmıştı görünürde fakat ergen kızlardan birisi nefes darlığı ile, kısmet teyze ve annen de büyük ihtimal korkudan ölmüştü.

    Bir yarım saatlik uyku molasından sonra ergen kızı gibip biraz fıstık ve bir yaprak marul yemiştin. Yerken ise canlı canlı yapılan işkenceyi izlemiştin.

    Kızın saçlarını maket bıçakla yolmuştu beyaz tenli adam. Başından kanlar süzülürken kızın ağzının içine bantı yırtıp kasap bıçağını sokmuş. Ağzının içinde gelişigüzel gezdirmiş ve dudağını yanağına kadar yararak çıkarmıştı.

    Kız artık ses bile çıkaramıyor kan kusarak ağzından kan kaybediyordu. Bekaretini bozmanın gururuyla sen marıl yaprağını yavaş yavaş, üstündeki suyu emerek yerken.

    Sonrasında kızın sararmış derisimi çekiştirerek çıkarttı. Beyaz tenli adamım yorulduğu belliydi. Sırtına bir kegib açıyor,iç organlarını ve omuriliğini çıkarıyordu. Daha sonrasında kaburgalarını düzgünce çıkarıp içine su tutup eliyle sıyırıyordu. Memelerin içindeki yağsı dokuyu elleriyle tutup çekerek çıkardığında balon gibi sönüyordu.Ölmüş olanlar sona bırakılıyordu belli ki.Beyaz tenli adam herkesi değişik şekillerde işkencelerle yüzüyordu.

    Ve sen bir sonraki kişini nasıl bir işkenceye maruz kalacağını, nasıl öleceğini ve onu nasıl gibeciğini hayal ederek izliyordun
    ···
   tümünü göster