/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +25 -1
    Bildiğin duaları çoktan okudun fakat insanın insana yaptığı zulümler genelde çok sonraları karşılığını bulur. Kimsenin çırpınışı fayda etmez. Beyaz tenli adam ve sığır hiç konuşmadan Mithat amcanın yanına gelip süzüyorlar.Şişko daha önceden getirdiği sandalyesine koca zütünü yerleştirip yanındaki masaya da silahını koyuyor. Beyaz tenli adam takım çantasını açıyor ve içinden yepyeni bir pense çıkarıyor. Yoluna çıkan bebeği sertçe kenara itip biraz daha hızlı kanının akmasına neden oluyor. Kurumuş kan yerini taze olana bırakıyor.

    Beyaz tenli adam penseyi pantolonunun arka cebine koyup "Şunu biraz indir" diye bağırıyor ve bir anda Mithat amca alçalıyor. Beyaz tenli adam kemer ve fermuarını açıp pantolonunu indiriyor. Eğilip mithat amcanın arkasına geçiyor ve kalçalarını ayırıyor.Dil sesleri kulaklarınızda çınlarken sığır adam kayıtsızca olanları izliyor sakınızını çiğneyerek.

    Birkaç dakika devam ettikten sonra kalkıyor ve Mithat amcanın arkasını olabildiğince sertçe ve hırıltılar çıkararak zorluyor. Mithat amca ağlıyor, bantlı ağzından küfürler savuruyor gözlerini kapatıp ve bir süre sonra sadece dua ettiği anlaşılıyor. Karısı ise bantlanmış ağzından küfürler savurup çığlık atmaya çalışırken bayıldı. Diğer herkes de aynı durumda çırpınarak ağlıyor. Yanında baban iki de bir sana dönüp bakıyr ve başını sallıyor.

    Adam kan içinde kalmış penisini çektiğinde Mithat amca yarı baygın öylece duruyor."Tamam yükselt şimdi" Mithat amca yükselirken beyaz tenli adam bir sigara yakıp bir fırt çekiyor ve masada bırakıp geri dönüyor. Pense ile önce Mithat amcanın testislerini hızlıca patlatıp bayılmasını bekliyor. Daha sonra yine yeni olan bir maket bıçağıyla keserek açıyor ve içini boşaltıyor.

    Gözünü kapattın diğer herkes gibi. Sadece Koca zütlü Melis ablayı, küçükken bu bodrum katına gelip öpüştüğün yareni ve de seni milli yapan gülayı düşünüyorsun. Yarengil taşınalı yıllar oluyor. Gülay ise evlendi ve gibtir olup gitti.Şimdi babası Mithat amca ise iğrenç bir şekilde işkenceye maruz kalıyor
    ···
   tümünü göster