/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +16 -1
    islam üç büyük din arasında gelen son din olduğu için ve de ayetler indiği zaman onu ezberleyen hafızlar da olduğu için değiştirilmemiş, tahrif edilmemiştir. Bu ayetlerle de sabittir. Peki kendinizi şeytan'ın yerine koysanız bu din'i bozmak ve insanları kötü yola saptırmak için ne yapardınız? Valla sizi bilmem hacı ama ben en kralından peygamberlere iftira atardım, kuranda olmayan şeyleri sünnet diye getirirdim ve de insanları düşünmemeleri için bir takım şeyler uydururdum. Aklın yolu bir zira şeytan da olsa insan da olsa aynı şeyleri yapar ki yapıyor da.
    Artık insanlar sorgulamıyor ve körü körüne inanıyor. Bundan mütevellit de yobaz bir zihniyet ortaya çıkıyor. Bizim sorgulayan has kardeşimiz de bu mal yobazlara bakarak lan islam bu mu deyip ateizme veyahut deizme geçiyor. Bize de adam haklı beyler demek düşüyor. Daha başta attım Cübbeli'nin videosunu adam peygamber sidiği içmek necis değildir diyor. Lan bu nasıl kafa? Adamlar öyle bir şeyler uyduruyorlar ki artık iş çığrından çıktı. Bir gün peygamberimiz canı istemedi diye yemeğe sirke koymasa ve bunu ebu hüeyra görse bugün sirke haram mıdır? Diye tartışır olacağız. Durum o kadar vahim yani. Neyseki son 20 yıla nazaran ciddi bir gelişme kaydediyoruz. Siz zütünüz yiyorsa 99lar de mezhepsizim ya da böyle şeylere inanmıyorum deyin linç ederler sizi anında.
    ···
    1. 1.
      -1
      Ya arkadasim biktim bu kesin konusmanizdan gercekten. Nerden biliyorsun degistirilip degistirilmedigini o an orda miydin?
      ···
    2. 2.
      0
      Sen nerden biliyorsun degistirildigini
      ···
   tümünü göster