/i/Erkekler

XX değil, XY
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +4 -1
    Beyler ne yazikki aramizda aski gercekten erotik dusunenler var.Ask dedigin sey guzel kizla olmaz evet dogru duydun ask dedigin sey SANA guzel gelen kisiyle olur .Mutluluk anca oyle olur. Kizlari +18 den ibaret gorurseniz en fazla bir iki ay birlikte kalabilirsiniz. Bikere gercekten agib oldugun kadinla erotik dusunmessin zaten. Agib oldugun kisinin gozlerinden anlarsin onun seni sevip sevmedigini. Kalbin hizlanir onu gorunce. Agib oldugun kisinin once tipini sevmessin. Once fikirlerini, sana olan guvenini sabiligini seversin, tatliligini seversin, gulusunu seversin. Gercek mutluluk budur.
    Agib oldugun kisiyi unutman gerekir ama unutmaya calisinca daha fazla aci cekersin.
    Agib oldugun kisiyle konusmak icin konu aramaktan mal olursun.Ama tabi bazi kizlar vardir siz adam gibi sevmissinizdir o simariyordur iste bunlar kiymet verilmek nedir bilmeyen kasarlardir eger ogle birini sevmisseniz gercekten o zaman taku yersiniz. Sizi egosu icin oynatir durur bu serefsizler.
    Agib oldugunuz kisiyi aklinizdan cikaramassiniz.Ve soyle cok aci bi gercek varki oda sudur: Beyin kolay unutur ama kalp asla unutmaz alir koyar bi kenara o orda kalir ama asla ordan gitmez.
    Yani beyler gercenten agib oldugunuz kisiyi unutamassiniz.Ama cogu andaval aski basit bir sey saniyor.
    Bilmem derdimi analtabildimmi pampalar. Hala anlamayanlar olucaktir. Neyse oyle dusunen erkek zaten oyle dusunen bir kadini bulur sonra ayrilirlar.
    ···
   tümünü göster