1. 1.
    +14 -2
    Aga bu nasil bir istir? Bu devletin tek dili vardir o da Turkcedir. Bu ikilik cikarmaktan baska birsey degildir. Hicbir zaman kürtlere karsi nefret beslemedim. Teroristlerle kürtleri ayirmayi bildim ama boyle bir alt inci ne Ataturk ilkeleriyle baglasir ne de inkilaplariyla. Bu baslik altinda tepkilerimizi gosterelim kapansin su altinci. Yada adi degissin yabanci dil olsun (yoksa)
    Edit 1: o altincide ceviri felan olsun demisler. Ceviri olmasi istiyorsan tarihi 100 yil onceye bile gidemeyen kürt tarihi yerine tarihi 12 bin yil oncesine gidebilen Turk tarihi hakkindaki eski yazi cevirilerinin yapilabilecegi alt inci acin.
    Edit 2: Biriside bir baslik acmis. Ben Türküm ama asil kan kürtlerdedir tarzi. Suraya koyayim cugulersiniz (bkz: asil kanlı kürtler)
    Edit 3: Birde kürt dehalari demis eueheuehe. 3 isim soylemis biri coban ona da edebiyatci filozof vs sallamis. Biri 20.yy pavyon karisini sanatci olarak tanitmis. Sonuncusu ise hayalgucunden yararlanarak birseyler sallamis. Cok ilginc. Anladik bir tarihleri yok ecdadlari dunyaya hukmedemedi. Bilimi (teorik ve deneysel) bu noktaya getirecek saglam temelleri atacak bilim adamlari; Allah dostu sayilabilecek Eren'leri olmadi. Ama kendi kafasindan isim sallayip biseyler yazacak kadar kucuk olmakta ilginc.
    ···
   tümünü göster