/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 1.
    +145 -6
    muallak, lütfen.
    Sorumu soruyorum, zütünü duvarlara vurdura vurdura gibtirmek nasıl bir duygu, hiç zütüne yoğurt sürüp gibtire gibtire ayran yaptırdın mı?
    ···
    1. 1.
      +10 -9
      amk yok 45 kalibrelik 6 patları zütüme sokup barut patlatıyorum içimde
      ···
    2. 2.
      0
      bende zenci izlemiyorum çok hard mk en iyisi teen
      ···
    3. 3.
      +2
      gibeyim ya çığlık attım gece gece kjfakjfakljcjkascjkca bin kere şuku
      ···
    4. 4.
      +14
      Kutsal değerlerimizle, toplumumuzla ne alıp veremediğiniz var? Eşcinsellik doğuştan gelir, bunu sen belirleyemezsin kabul ediyorum.

      Ancak hangi onursuz, Ramazan Bayramında insanların dinini, ahlakını düşünmeden saçma sapan sloganlar atarak, saçma sapan kıyafetlerle meydanlarda dolaşır? Müslüman olmana gerek yok bunu anlaman için, insan olman yeterli. Hiçbir toplumun ahlak anlayışına sığdıramazsın bunu. Senin gibiletin öldürülmesi ve toplumda barındırılmaması gerek. Eşcinsel olduğun için değil, ahlakımızla oynamaya çalışan biri olduğun için.
      ···
    5. 5.
      +1 -1
      gibtir git amk sizin üç kuruşluk ahlakınızın poşet kadar değeri mi var o sesinizi millet hayatını yaşamaya çalıştığında değil ufacık çocukların hayatları, masumiyetleri elinden alındığında çıkarın utanmadan bir de ahlak deniliyor ne ahlakı lan neyin ahlakı dübürüne poşet soktuğumun faşosu seni aynı şeyi pid0fililer içinde söylüyor mu o adına konuştuğun gurüh onursuz sizin gibi insan hayatına, canına, pgibolojisine saygı duymayana denir eşcinsel değilim ama bir insanın hayatını yaşama sesini duyurma isteği bu kadar saçma yanıtlanamaz her tak hakkında fikri olan aptal taklar sizi
      ···
      1. 1.
        +1
        Bre dıbına koduğum ne tak yemeye ramazan ayında yapiolar oruç tuttuğunu bilmiolae sanki milletin
        ···
      2. 2.
        +1 -1
        Tut orucunu mübarek sanane canın mı çekiyor?
        ···
      3. diğerleri 0
    6. diğerleri 3
   tümünü göster