/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +11
    Anlatıyorum beyler sene bilmem kaç ortaüç bitmiş yeni mezun olmuşum tabi o zamanlar saçlar jöleli yüzde tek tel sakal yok dudağımın üstü desen biriken tüylerden yeşillenmiş tiksinç bir tip okulun huurlarından bir hatun mezuniyette kaş göz yapıp beni yanına çağırdı..

    Bende daha olayı kavrayamadan benim uzman çavuşun emriyle kıza doğru depar attım neyse bu naber nasılsın faslından sonra numaralaştık falan o aralar dedemi zar zor ikna edip o gün için elinden aldığım Sony Ericssonun kapaklı bir telefonu..

    Neyse o gece konuştuk mesajlaştık ertesi gün pazar buluşalım dedik..

    Bizim burası da sahili olan her türlü şeyi bulabileceğiniz bütün kamu kurumları askeriye üniversiteler falan yerleşimi güzel bir yer..

    Pazar sabahı kızdan mesaj geldi buluşma yeri ayarlandı ben önceden gittim tabi oturuyorum Marinada bi bankta kız geldi 1 2 saat boş muhabbet gezmeler yemekler falan tepede de güneş iflahımızı gibti.

    Neyse marinanında taku çıktı napalım derken kız atladı benim amcamın bir ofisi var pazar günleri boş oluyor anahtarı da bende dedi
    Sözünü bitirmeden benim akciğerlerim bi 5 saniye beynime oksijen yollamadı kalbim atmayı bırakmış uzman çavuş mekik çekmeye ardı ardına barfikse asılmaya başlamıştı sonra kendime geldim tabi olur deyip atladık minibüse...

    Minibüste kendimi sorgulamaya başladım aq etek tıraşı tamam dişler fırçalanmış boxer geceden değişmiş tas tamam içim rahat gidiyoruz..

    Neyse vardık ofise kız anahtarla kapıyı açtı girsene dedi ben ilk adımımı atmış diğerini atamadan kapıyı kapatıp beni duvara yapıştırdı aq dedim ya huur diye herşeyi planlamış ofise girene kadar zor tutmuş kendini..

    Sevişiyoruz beyler öyle böyle değil duvardan duvara vuruyoruz birbirimizi ben kurtulmaya çalıştıkça daha sağlam itiyor her seferinde kafamı duvara vuruyorum aq neyse soyunmaya başladık bir şekilde ben onu o beni soyuyor ama soyarken bile duvara vuruyor beni huur kız birde benden cüsseli balık etli yani ters bi harakette dilimi koparır ağzıma verir yani o derece azgın..

    Bana hiçbir şey bırakmadı beyler kendimi şu ferrelarda duvardan ufak bir delikten yannan salıp kız giben adamlar gibi hissediyorum..

    Fotoğraftaki gibi kaldık ben üstte o altta gidip geliyor sürtünüyor kıvılcım çıkarmaya çalışıyorum buda yalandan inliyor aldım kızı diz çöktürdüm önüme verdim Çavuş'u ağzına lok lok lok hıggh hıggh hıggh sesler biliyorsunuz o zevki boğuşana kadar kafasını bastırıyorum üç beş derken patladım ağzına barajın kapaklarını açtım ağzında tutmaya çalışıyor yutamıyor evlatlarımı yere tükürüyor aynı ferrelardaki gibi kafasını kaldırıp bana bakıp dudaklarını yalıyor tam bir huur..

    Neyse beyler ofisi pasaj gibi bir yerin 4. katında esnaflar var bildiğini üzere sesimizi duymuşlar kızın amcasına da haber vermişler senin ofis kapalı ama sesler geliyor diye kız da bende giyinmiştik derken kapı açıldı amcasıyla göz göze geldik ne oluyor demeye kalmadan o ara gözüme mutfakta duran iki tane damacana biri dolu boş olan damacanaya atladım abla ben doluyu bırakmıştım bitince ararsınız dedim amcası kıza dönüp parasını verdin mi kızım dedi aldım ben abi hayırlı günler dedim iki metre yürüyüp kapıdan çıktıktan sonra depar atıp damacanayı elimden fırlattım ayaklarım zütüme vura vura yarım saat 45 dakika eve koştum. Bu böyle bir anımdır.
    ···
   tümünü göster