/i/Tespit

  1. 51.
    +2
    KArdeş valla youtube da türkiye hakkında videoları vs güncel izleyen biriyim özellikle yabancıların türkiye hakkında paylastıklarını. inanılmaz pkk propagandası yapiliyor ve türkiye işidin besleyicisi gibi gösteriliyor ilk kez bu konuyu paylasan biri gordum oda sensin.
    ···
    1. 1.
      0
      Olm senin de ingilizcen ıyı sanırım. Millet ingilizce bilse neler donuyo neler ulan. ALLAH SAHIDIMDIR, facebookta bi aDama cevap yazacam diye sinirden kac tane sigara ictım, icim icimi yedi. Orosppucocukları ulkemızın itibarını bi kac kisiye karsı bile olsa koruyayım diye zaman zaman ne kadar ugrasıyorum bı bilsen...
      ···
    2. 2.
      0
      Aynen üzülüyorum bu duruma.. Kardeş işin ilginç yanıda Hepimiz biliyoruz bu terör örgütlerini amerikanın üst yapisi olusturuyor israil ingiltere fln da var işin içinde tabiki.Ama Bu işid belası vs başımıza kaldı.Ona çok üzülüyorum işte. Hükümete baksana hiçbirşey yok gibi devam ediyorlar. Diyanete 100 milyonları vericeklerine bence o paralarda holywood tarsı türk tarihi ve kültürünü yayıcak Filmler yapsalar daha iyi olur diye düsünüyorum. Türkiye zaten heryere kültür satabilen bir ülke ama afedersin tak yolunda gidiyor .Yönetenlerin acilen kendilerine gelmesi lagzım.
      ···
   tümünü göster