/i/Futbol

it's the futbol that's the futbol
  1. 1.
    +915 -29


    beyler çok önemli edit: şu andan itibaren türkiye gündemindeyiz beyler. Twitterın daşşaklılarıda destek veriyo bize. Geriye 10 haziranı beklemek kalıyor. Bu başarı başta inci sözlük ailesi olmak üzere tüm Türkiyeye aittir ama içinizden bir kaç arkadaşın çok önemli yardımları dokundu. Onlara ayriyeten teşekkür etmek istiyorum.

    kingsnevergototoilet
    arabadan atlayan fil
    ismimi not al
    delikanlipelikan
    azman kedi

    Bu adamların heykelini diksek taşaklarına beton yetmez








    burası editleye editleye çin keranesine döndü. O yüzden sade bir şekilde olayı anlatıyorum. Facebook, twitter ve instagramımız varsa iyi, yoksa 10 hazirana kadar açıyoruz. Sonra ilk iş olarak fox ve trt'ye tweet atıp durumu bildiriyoruz. Trt gibe gibe kaale alacak çünkü yayıncı kuruluş. Daha sonra#TUR hastagimize milli takımla ilgili tweetler atıyoruz tabi bol bol rt atmayı ihmal etmiyoruz. Türkiye gündemine girdikten sonra işimiz daha kolay zaten. Gerisi sizin bordo klavyenize kalmış. Ben pm'den bazı arkadaşlarla konuştum. Daşşaklı sayfalarda bizim reklamımızı yapacaklar. Buda işimizi biraz daha kolaylaştıracak.






    Beyler ipne modlar trendden almış başkığı uplayında tekrar çıksın, 10 hazirana kadar organize olmalıyız



    Beyler sağolun bir kaç saatte bu kadar ilgi geldi, şimdi en azından 10 hazirana kadar trendde tutalım başlığı ve sosyal ortamda yayabildiğimiz kadar yayalım. Unutmayın yaptığımız iş boru değil amk koca avrupayla taşak geçcez, alabilceğimiz kadar destek almalıyız. Ne kadar pelinsu, berkecan varsa bize yardım etmeli.






    Edit: bize destek olan sayfalar

    https://m.facebook.com/2016TurkiyeEuro/

    http://c12.incisozluk.com.tr/res/incisozluk//11505/6/753526_o2b9f.png

    Semih Öztürk fan sayfası desteğe hazır ve nazır beyler

    imgim.com/7545incis2320884.png

    imgim.com/9984inciv3281326.jpeg

    Üstte gözüksün editimiz: tek tag altında toplanmak daha mantıklı, o yüzden hastag'imiz
    1. TUR beyler unutmayın

    Önemli edit: Sesimizi ülke genelinde yaymak çok daha iyi olur. O yüzden trt, show ve foxa durumu bildircez. Trt gibe gibe takıcak bizi çünkü yayıncı kuruluş, show android meselesinde giblememişti biz, ama bu ülke genelini ilgilendiren bir konu o yüzden destek olurlar.

    Bir edit daha: Beyler twittera iyi bir giriş yaptık üstelik henüz 1 hafta daha varken. Darısı insta ve face'nin başına. Bu arada sözlüğü takip ettiklerini ve/veya üye olduklarını tahmin ettiğim bir kaç amlıya rastladım, onlarında ifadesini ayrıca alıcam.

    Önemli edit: maalesef sosyal medyadan çok fazla anlamıyorum o yüzden fikri olan mutlaka pm'den ulaşsın

    Önemli bir edit daha: beyler turnuva avrupa çapında olacağı için sadece sözlüğün gücü yetmeyebilir. Hesabı olan arkadaşlar çeşitli sitelerde paylaşırsa desteğimiz iyice artar, uefayı turnuva yapacağına pişman edebiliriz. Haydi beyler allahuekber nidalarıyla hücuma kalkalım.

    Evet beyler biliyorsunuz euro 2016 10 haziran 10 temmuz arası oynanacak. Gece 00:00'dan akşam 21:30'a kadar twitter facebook ve ibstagramda en çok konuşulan takımın renkleri eyfele yansıtılcak. O yüzden 10 haziran gece 00:00'dan 10 temmuz akşam 21:30'a kadar facebook, twitter ve instagramda #TUR tag'ine milli takımımızla ilgili bol bol tweet ve rt atıcaz. Olay bu kadar basit.
    BEKLE BiZi FRANSA, GELiYORUZ...

    Edit 1: Beyler bununla ilgili bir kurul kurulmuş, trolleri falan ayıklamak için. O yüzden yapacaksak ciddi bir şekilde yapmalıyız bu işi. Dediğim gibi bu mecraları çok kullanan birisi değilim. Fikri olan bana pm'den falan ulaşsın, hastag falan ne zıkkımsa onunla ilgili

    Edit 2: Beyler her gün yapmamız zor ama en azından maçımızın olacağı günler yapsak bile çok iyi bir etkisi olur milli takım için

    Edit 3: beyler 10 haziran gece 00:01'de fransa seferine başlıyoruz, 10 temmuz akşam 21:30'a kadar taarruz ediyoruz. Haydi beyler, liseliler, ortaokullular kısacası eli klavye tutan herkes cepheye

    Beyler başlığı en azından 10 hazirana kadar trendde tutalım o yüzden uplarsanız iyi olur.
    ···
   tümünü göster