/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +11 -11
    izmir'dir. çomarlar nefret kussada izmir kızı moderndir. ayrımcılıktan hoşlanmaz, ırkçılık yapmaz. başörtülüyle sakallıyla uğraşmaz.
    Bu şehirde herkes kendi işindedir. namus bekçileri yoktur.pid0fili hacılar yoktur. mahalle baskısı azdır. apaçilerden hoşlanılmaz.
    Ne diyordum, izmir kızı rahattır.ona bakarsanız oda size bakar. toplu taşımada gelip yanınıza oturabilir. Kendini güvende hisseder, rahat konuşur. Kendini sürekli korumak zorunda olmadığından kezban triplerine girmez.
    izmir'de insanlar evlerinin kapısını açık bırakabilir, birbirine güvenirler. içeri şeytana uymuş aslen dindar bir Osmanlı torununun girip tecavüze kalkışmaz.
    izmirli polisler rahattır. Dışarıda bira içen, öpüşen,el ele gezen gençleri rahatsız etmezler.
    izmir erkekleri gavat değildir, bakire olmadığı için eşini doğramaya kalkmaz.
    Anlayışlı ve yardımsever olurlar.

    izmirliler hırsız sevmez, yolsuzluk yapanlara sandıkta tepkisini gösterirler.Ülkenin geri kalanından daha eğitimli bir popülasyon olmasından ziyade Hasan karabağ'ın yetersiz olduğunu bilirler.Ama en yetersiz adam bile bir din sömürücüsünden daha çok sevilir bu güzel şehirde.

    izmirliler gavur dölü değildir. Bilhassa Türk'türler. Atatürkçü'dürler ve bu ülkenin aydınlık kesimi olurlar.

    izmir'de sırf başınız açık olduğu için şahincinin teki sizi taciz etmez, eteğinizin boyuna kimse karışmaz.ne giydiğinize kimse karışmaz,ne düşündüğünüze de.

    izmir'e gelmiş bir Kürt ayrımcılık görmez. Sırf bu yüzden Atatürkçü olan kürtler vardır.
    izmir'e gelen bir iç anadolu insanı kendini turist gibi hisseder, yüzü gülmeye başlar.

    izmir güzel insanların güzel şehridir. Evet altyapısı yetersiz olabilir. belediyecilik faaliyetleri gelişmemiştir. Burada aslolan insandır. Burada insanların yüzü güler.

    Ama ne yazık ki izmir hükümetin hedefi olmuştur. mevcut zihniyet izmir insanını makarnayla kandıramayacağını anlayınca şehre kırsaldan göçü teşvik etmeye başlamıştır.

    Ama izmir düşmeyecektir.
    ···
   tümünü göster