/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +359 -11
    Bu da bu hikayenin sonrası için bir hikaye
    edit: (bkz: Pazarda tanıştığım almancı türk)

    Bir festivale gitmiştik kalabalık bir ekiple bundan 8-9 sene evvel. Tabi hepimiz Rock ve Metal müzik hayranları olarak kendimizi bi yannan sanıyoruz. Ayrıca ben Erzurumluyum benden ne kadar Metalci olabilir ki aq. Neyse abi girdik içeri bilekliklerimizi verdiler. Biz de çadır kuracak yer arıyoruz kendimizce. Benim bir çadırım vardı pembemsi böyle cıvıl cıvıl. Amcamlar almanyada yaşıyor ordan getirmişlerdi bende çok beğendim ve aldım. Makara olur diye aldım esasında ve oldu.

    Gidenler bilir uzun uzadıya bira kuyrukları olur festivallerde. Prezervatif standları falan çakılıdır hep. inanılmaz bir gibiş ortamıdır çünkü festivaller.
    Herneyse o zamanlar güzel bir entarim vardı. Uzun siyah bir entari. Saçlar bele kadar uzun. Sarışın yeşil gözlü bir bin hayal edin kafanızda.

    Grupta en ufaklardan olanlardık. Yaş ortalaması 27-35 arası değişiyorken en ufak olan 5 kişiden biriydimn bende. 20 li yaşlarda bi delikanlı.

    Çadırlar kuruldu , ortam şenlendi , alkoller sigaralar havada uçuşuyor. Uyuşturucu kullanan bir tayfa vardı ve bizimkilerin çoğunu esir almıştı. Biz de 3 arkadaş mal gibi kaldık. Hiç birimiz kullanmıyorduk.

    O yüzden devamlı bira kuyruğuna girip alkol tüketmek bize biraz eziyet gibi duruyordu.

    ilk günün akşamında ben bira kuyruğuna doğru yol aldım. Belki bir kız düşer umuduyla birazda ürkek bir tavırla sıraya ilerledim. Çok güzel bir kız gördüm 2 3 arkadaş eğleniyorlar kendilerince. Neyse ben zebil gibi biraları aldıktan sonra muhabbete girmek için kafamda zilyon tane şey üretmeye başladım.

    Edit: Tamam la fotoyu kaldırdım *

    edit2 : Bu da gitti *

    bi de sevişirken çektiğimiz 1 2 tane var ahahaahahaa ulan şuan beraber olduğum (4 senedir ) hatun görse bunları beni giber çoğaltır yemin ediyorum.

    bir nick altını çok görmeyin lan
    ···
   tümünü göster