/i/Tarih

''Tarih bir meslektir, bir hobi, gevezelik, anekdot ya da asparagas değildir.'' (Pierre Goubert)
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2 -8
    yüce padişahımız aşırı dindar 2. abdülhamid han hazretleri yine aşırı ileri görüşlülüğü ve zekası sayesinde gelecekte abd, rusya ve özellikle o dönemki can düşmanımız ingilterenin dünyayı yerle bir edecek bir atom bombası silahı yapacağını daha o zamanlar atomun yapısı ve barıdırdığı enerji hakkında hiçbir kesin bilgi yokken anlamış ve hemen kurdurmuş olduğu osmanlı bilimler akademisindeki 100 kadar atom mühendisi osmanlı bilim addıbına bir hidrojen bombası yaptırmıştır.

    daha sonraları ise yaptırdığı hidrojen bombalarını uzaktan güdümleyecek bir sistemin varlığına ihtiyaç duymuş ve üstüne bir de kendi başına oturup ilk bilgisayarı icat etmiştir. osmanlı devletinin bilim ve teknikteki bu gelişmişliğinden korkan büyük devletler 30 yıl boyunca osmanlıya savaş açamamışlardır.

    ancak daha sonra osmanlıyı yıkıp din düşmanı tcyi kuran m. kemal ingiltereyle anlaşıp ondan aldığı füzelerle osmanlının yaptırdığı hidrojen bombaları ile bilgisayarları imha etmiştir. gördünüz mü eyyyyyy dinsiz olan kemalistler osmanlının ulaştığı teknolojiyi. artık gerçekleri görün!!!
    ···
   tümünü göster