/i/Tespit

  1. 1.
    +70 -46
    şimdi bu başlığı 2 alt başlığa ayırıyorum

    1-hem Türk hem diğer serverlerde ortak olan oyuncu tipleri
    2-sadece Türk serverinde bulunan oyuncu tipleri

    ortaklardan(1) başlayacak olursak:
    1-yeni başlamış olanlar
    bu tipler oyunu bilmez sadece oynanışı bilir dibinizde dolanır ve kolayca bölünerek veya köşeye sıkıştırarak yiyebilirsiniz.

    2-10-30 level arası
    bunlar biraz daha iyidir.w atarsanız %80 karşılık alırsınız ama gereksiz bölünür çok fazla w atarlar ve küçülürsünüz ayrıca acil durumlarda nasıl davranacağını bilmez kendinizden büyük bir takıma çok rahat yem olabilirsiniz oyunun zevki çıkmaz.

    3-30-50 level arası
    bunlar oyunun püf noktalarını mantığını kavramışlardır sağlam bir takım veya dişli bir rakip olabilirler takım olanlarından uzak durunuz böyle takımlara karşı sizi gözüne kestirirlerse %95 yem olursunuz.

    4-50+ level
    30-50 level arası olanlardan gözle görülen farkları yoktur ama oyunu daha çok oynadıkları için oyuncuların yapacakları hamleleri tahmin etmede ve ona göre hamle yapmada çok iyidirler. uzak durun. takım olursanız 1-2 saat zirvede bulunursunuz sizin bir şey yapmanıza gerek kalmaz.

    5-beleşçi huur çocukları
    siz başkasıyla takımken ona w atarken araya girip sinir bozan tiplerdir. genellikle troll amaçlı girerler ortalama yaşama süreleri 5 dkdır.

    6-kendine çok güvenen tipler
    bunlar kendinden küçük kim görürlerse 4 e 8 e bölünürler ve çok kolay yem olurlar. şansları yaver giderler de kurtulurlarsa 5 dk içinde ilk 10'a girerler. böylelerini gördüğünüzde peşini bırakmayın benden tavsiye.

    7-sırf binliğine mayın atan tipler
    oyunda 1.siniz baya büyüdünüz taşak taşak dolanırken farketmeden bir mayının önünden geçtiniz.her büyüklükte görülebilen bu huur çocukları mayını size atar ve hem anasına sövdürür hem oyun zevkinin içine sıçar. bazen sinirlenip ona doğru bölünüp iyice küçülüp yem olursunuz. çok sinir bozarlar.

    8-risk almayı sevmeyen yarı profesyonel tipler
    bunlar kolay kolay bölünmez büyük bir fırsat yakalamadıkça. genellikle zamanları boldur rahat oynarlar büyümeleri zaman alır.

    9-gibtiritaktan nickler koyan her taka bölünen takım huur çocukları
    evet beyler bunlar en sinir bozucularıdır genellikle profesyonel sınıfında 30-50 level arasıdır başında şekilli şuküllü isimler parantezler içinde kısaltmalar yazılıdır genelde sadece kendileri okuyabilir zaten.en az 3 kişilik takım halinde dolaşırlar. eğer 3-4 tane aynı kısaltma nickli oyuncu (örn:[iNCi]panda [iNCi]haydardumen [iNCi]serkan) size W atarlarsa uzak durun bir kişi seçilir herkes bütün hücrelerini ona verir ve sizi bölünerek yerler. ihanete uğrarsınız bir diğer deyişle.

    10-ruslar
    sanılanın aksine pek bir zararlarını görmedim.ama gördüğüm yerde ondan büyüksem yerim küçüksem mayın atarım.

    11-çinliler
    profesyonellerdir. genelde 2 kişilik takımlardır. acımazlar gördüğünüz yerde bölünme menziline girmeden kaçın.(bölünme menzili:şimdi sizin 2 katınız bir adam var ve siz ondan kaçıyorsunuz adam spacebara basınca bölünüyor ne kadar uzağa gidebiliyorsa o bölünme menzilidir. bölünme menzilinde olduğunuz adamların insafına kalırsınız veya bölünerek kaçarsınız oyundaki son saniyelerinizdir.)

    12-ölen takım arkadaşınızın nickini alıp size ihanet edenler
    evet evet sen de bunu yaşadın biliyorum. çok güzel profesyonel bir takım arkadaşın var ama sana parça verirken yanlışlıkla öldü sen de onun tekrar gelmesini bekliyorsun.bu fırsattan istifade eden bir kurnaz huur çocuğu panpamız aynı nicki alarak sizin parçalarınızı alır, fırsatını bulduklarında sizi yerler. eğer profesyonelseniz adamın hareket edişinden w atışından bile farklı olduğunu anlayabilirsiniz ama yetenek isteyen bir durum. risklidir.

    13-takım olmayı bilmeyen yanlış zamanda w atan tipler
    sizden büyük bir adam sizi kovalıyor.o sırada başka biriyle takım oldunuz o da büyük.siz inşallah anlamıştır diyip sizi kovalayan adamın içine giriyorsunuz. tabi burada takım arkadaşınızın yapması gereken siz tam adamın içine girerken ölmeden 1 saniye kadar önce bütün hücrelerini boşluk tuşuyla size verip o adamı ani bir şekilde yemenizi sağlamak. tabi adam mal olunca öyle yapmıyor siz ölüyorsunuz sizi yiyen adam boşluk tuşuna basıp takım arkadaşınızı da yiyip keyfine bakıyor.

    devamı sizden gelenlerle dolduralacak

    şimdi çok taşak olayların döndüğü sadece bizim milletimize özgü olan giren yabancıların anında öldüğü Türk serverine ait bazı bilgiler paylaşacağım.

    1-bu serverde oynamak sağlam bir bilek kurnazlık binlik ve hızlı düşünmek ister. sıradan bir oyuncu asla bu serverde ilk 10 a giremez tutunamaz en fazla 10 dkda ölür. Türk serverinde oynamış olanlar kolayca yabancı serverlerde tutunabilir ama yabancı serverlerden gelenler Türk serverinde zenci yannanı görmüş japon kız gibi kalırlar.

    şimdi bu serverdeki birkaç özel oyuncu tipinden bahsedeyim

    1-pkklı huur çocukları
    bunlar Türk serverinde her zaman göreceğiniz annesi gibişmiş huur evlatlarıdır.ve size şöyle bir şey söyleyeyim bunu bizzat fark ettim.bu huur evlatları çok güzel takım oluyor koordineli oynuyor. hatta şuna şahit oldum bir pkk nickli huur çocuğuna mayın attılar adamın yardıma ihtiyacı var.bir baktım oradan geçen şekilli şuküllü içinde kürt, dhkp-c,pkk, amed gibi nicklere sahip olan bir oyuncuya bütün hücrelerini hiç sorgulamadan verdi.ve çok güzel takım olup etrafına 5-6 tane o tür nickten adam toplayıp serverin dıbına koydular bizim MHP,cCc, BOZKURT,TÜRKOĞLU,TÜRK,TURKEY, ATATÜRK,ATTiLA nickli arkadaşlarımızı panpalarımızı yediler.ve en üzücü olanı ise şu beyler farkedenler zaten içinden hasgibtir çekiyor biliyorum.bu oyun birlik olamayışımızın en büyük örneği.siz hiç kavga eden kürt gördünüz mü ? çok nadir veya hiç.ama ben birbiriyle kavga eden yüzlerce Türk gördüm. birbiriyle anlaşamayan, kendilerini zor durumda bırakan Türk milletimiz. diğer yanda kendi içlerinde çok güzel birlik olan kürtler.bu yüzden kavgada tek kalıp 30 kişiden dayak yiyoruz beyler. birlik olamıyoruz. bunun en küçük örneği de agar.io. halbuki serverde 150 oyuncu varsa bunların 30 tanesi pkk vesair nickler geri kalan 120 kişi TÜRK.onların en fazla 10 tanesi birleşiyor ve bu yetiyor çünkü herkes tek oynuyor. halbuki 120 tane Türk ün içinden 60 tanesi birleşse serverin ilk 10 u değişmez. yaşatmayız bu binleri.en basitinden bir Türk'ü ondan daha büyük bir adam kovalıyor. mayının yanından geçerken parçalayın o adamı abicim yardım edin birlik olun.bu dayanışmadır bugün agar.io da yardım edersiniz mayın atarsınız yarın kavgasında yanında gidersiniz birlik olursunuz. hadi beyler.

    2-siyasi görüşlü nickler
    en fazla MHP ile ilgili milliyetçi nickler görürsünüz yüzlerce örneği var yazmaktan yoruldum aq.bundan sonra hdp ile ilgili nickler gelir maalesef.3. olarak akp ile ilgili nickler gelir.en son da çok az olmakla beraber CHP nickleri gelir. bunun yanında siyasi liderlerin nickini de kullananlar bolca mevcuttur. bunlar da içimizdeki bölünmeyi arttırır birbirlerini yerler.

    3-nicki küfür olanlar
    bunların yaş aralığı 8-15 tir her türlü küfürü nicklerinde görebilirsiniz. orta seviyede oyunculardır. troll amaçlı girenlerin oranı %75.

    geri kalan yine sizlerden gelenlerle dolduralacak beyler emeğe saygı şuku ve görüşlerinizi bekliyorum. hepsini kendim yazdım.

    edit:oynamak isteyenlerle party modunda takılabiliriz mesaj atın
    edit2:tamamen prim amaçlıdır 5 dakikada bir başlığa giriyorum o yüzden şukulayın
    ···
   tümünü göster