/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +103 -8
    iyi geceler beyler, bu konuyu daha evel açmak istemişimdir, fakat şimdi uygun bir vakit yakaladım, konu superonline reklamlarda ballandıra ballandıra anlata anlata bitiremedikleri o internet ve telefon sağlayıcısı.

    Bundan 1.5 sene evel telefonum çaldı ekstra sabit hat faturası ödemekten bıkmadınız falan filan bir kadın beni iyice kıvama getirdi, o kadar güzel anlattı ki neredeyse ben her yere reklam edesim geldi, neyse o an ki gazla beni de superonline abonesi yapın dedim.

    Demez olaydım elini veren kolunu kurtaramıyor, bir kaç hafta normal net erişimi ile devam ederken arızalar cereyan etmeye başladı, müş. hiz. lerini arıyorum arıza var diyorum bizde arıza görüntülenemiyor diyor, yahu yalan mı söyluyorm yok net diyorum teknik ekip gönderiyorlar gelen adam neredeyse beni gibecek ses tonuyla konuşuyor kullanmayı bilmiyorsunuz net bağlıyorsunuz falan filan, bir iki teknik ekip gibtir etmişliğim var, iki gun çalışsa 5 gün bozuk oluyor, faturalarda cabası kullanmadığım internete 80 den aşağı fatura ödemedim hesapta 56 falan gelecekti yok şunun vergisi yok bunun vergisi, evde sınırsız internet bağladık hesapta gibi gibine fatura ödüyor mobil veriden nete giriyor olmuştuk.

    iyice pskolojim bozuldu ve sonunda bardak taştı aradım temsilciyi aynen şu şekil "beni bu kadar gibtiğiniz yettiyse aboneliğimi iptal edeceğim dedim" duzgun konuşun falan diye başladı devam eden tahüt cart curt derken bana 700 tl kapatma bedeli çıkardı, geçen hafta o 700 küsür parayı ödedim, ardından bir telefon geldi modemi göndermezseniz aboneliğiniz iptal olmaz fatura ödemeye devam edersiniz dedi, ya modem arzalıysa dedim sorun yok siz gönderin dedi.

    modemi söktüm 17 parçaya ayırdım verdim kargoya. uzak durun sizi de ayakta gibmesinler.
    ···
   tümünü göster