/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    -2
    beyler daha önce de yaşadım bu olayı ama bu baya farklıydı. kesinlikle bir daha böyle bir şeyle karşılaşmak istemediğimden tavsiyelerinizi bi şeediverin şuraya aha anlatıyom bakın.

    öncelikle belirteyim ateistim, yani bu kasabasan falan inanmam uyku felcidir şudur der geçerim. lakin bugün nooldu bi bakın bi açıklama getirin.

    sabah gözlerimi bir açtım beyler hareket edemiyorum gözlerimi bile hareket ettiremiyorum, yatağımın yanında siyah bi şey var kıllarını sezebiliyorum elinin uzayıp geri çekildiğini görebiliyorum ama gözlerimi çeviremiyorum yüzünü görmek için. derken birden o şeyin hızlı hızlı bi oraya bi buraya hareket ettiğini gördüm ama kafamı çeviremiyorum, korkudan son ses inlemeye başladım (ıgghhhhh ıııggghhhhh tarzında sıçarken ki gibi işte hayal edin). bi süre böyle ben cinnet geçirdikten sonra birinin geldiğini hissettim, hareket edebildim ve hemen kim geliyo diye bakmak geldi içimden kafamı tekrar onun olduğu yere çevirince pencereden çıktığını gördüm siyah bir şeyin ve o camdan indiği anda bağırarak uyandım aynı yerde aynı şekilde. bağırarak demeyimde nefes alarak(uzun süre nefesinizi tutupda birden nefes nefese kaldığınızdaki ilk aldığınız nefesi düşünün öyle bi şey).en son ayetel kürsüyü okuduğumu hatırlıyorum.

    şimdi bu nedir beyler rüya mıdır karabasan mıdır? bir daha olursa ne yapmak lazım?

    edit: daha önce rüyalarımda bağırdığımı ama sesimin çıkmadığını falan biliyorum onu karabasan sanırdım beni almaya gelirdi bi şey sağda solda insanlar olurdu ama bağıramadığım için sesimi duyuramazdım.bu mu karabasan o mu?(en son hatırladığımda sesim çıkmıyordu bende insanlara kendimi duyurmak için alkış falan yapmıştım)

    ne la bu?
    ···
   tümünü göster