/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +1739 -262
    - Finallerden önce soruları buldum deyip, çıkma ihtimali olmayan soruları kürt kardeşlerime dağıtırım. Hepsi de dersten kalır.
    - Emektar olan bilgisayarımı bozarım. Misafir geldiğinde, veletlerini çağırıp Gel abim GTA oyna derim. Pc açılmadığında da Abim naptın sen yaaa gitti bilgisayar diyerek ahaliyi başıma toplar, pc parasını da veledin gururlu babasına ödetirim.
    - Kalabalık ve muavinsiz dolmuşlarda, şoför trafiğe söverken çaktırmadan Pamuk eller cebe diyerek hasılatı toplarım. Işim bitince de ilk durakta iner yoluma giderim.
    - Yazın annemin Alamancı akrabaları geldiğinde, sarışın şıvanşıtayger veletleriyle arkadaşlık kurup ara yaparım. Oyun oynuyoruz ayağına molotof kokteyli yapıp bizim eve attırırım. Sonra da babama gidip Baba bu nazi binleri evi kundaklayacaklar diyerek evden kovdurturum.
    - Yaşı tutmadığından, iddaa bayinin önünde kuponunu yatırtmak için bekleyen veledin kuponunu alırım. Içeriye girdiğimde 3 misliyi silip 100 mislini işaretler, Barcelona - Granada maçına da ikiden iki oynarım. Kuponu bayiciye uzattıktan sonra telefonla konuşur gibi yapıp dışarı koşarken, Abi kupon şu arkadaşındı parasını o verecek deyip topuklarım.
    - Ablamın bilgisayarına sister and brother, brother fuck sister porrnoları indiririm. gibeceğimden korktuğu için artık hiçbir işime burnunu sokmaz.
    - Cuma namazı saatinde mahallede devriye gezerim. Namaza diye çıkıp, sokak aralarında saklanan veletlere şantaj yaparak bilye ve harçlıklarını alırım.
    - Bulunduğum ile bakanlar açılış için geldiğinde cebime yumurta doldurup açılışa giderim. Bakana yaklaşıp yumurtaları attıktan sonra Başbakaaan Keeemal, Türkiye laiktir laik kalacaaaak şeklinde sloganlar atıp Akepe- Cehape kavgasını fitillerim. Böylece, devletin başına Devlet gelir...
    - Kapalı çarşıya telefonla bağıra bağıra konuşarak dalıp, ''Aynen kardeşim dolar iki güne 4 lira olacakmış. Aynen aynen Pentagon'daki dostum söyledi. Bu sefer Beyaz Saray'ı vuracaklarmış. Ben 500.000 dolar alıyorum evet'' diyerek dikkatleri üzerime çeker, işsiz simsarları dolara yönlendiririm.
    - Gece babam televizyon izleyerek uyuya kaldığında kumandayı elinden alıp Fashion Tv'yi açar, hemen televizyonu kapatırım. Sabah annem televizyonu açıp Fashion Tv'yi gördüğünde kavga başlar. Ben de pederin cüzdandan para yürütüp evden tüyerim.
    ···
   tümünü göster