/i/Erkekler

XX değil, XY
  1. 101.
    +22 -1
    beyler sabır şart. anlattığım her şeyin bi şeylerin temelini oluşturuyor. bi önemi var yani. yarıda bırakanlar, sıkılanlar bilmemne tabi ki olacak. herkesin bu konuya ilgisi/yeteneği/merakı olsa zaten ortalıkta kız kalmaz.

    kadın zayıf bi varlık değildir, bunu unutalım beyler. daha az kasları olabilir ama duygusal açıdan daha güçlüdürler. empati kura kura, milletin hissettiklerini hissede hissede güçlü duvarlar örmüşlerdir kendilerine. başkalarının zayıflığıyla güçlenirler yani. gücün ne olduğunu öğrenirler bu şekilde. onlara göstereceğimiz şey bu : güç. en savunma halindeki karakter bile elimizin altında olacak yani.

    kızlar aynı zamanda hemen şunları sorarlar : "ben nerede yanlış yaptım?", "işleri nası böyle kötüye zütürdüm?". bu sorular da anlamlanmaya başlamıştır. kendi içlerinde hissettikleri bazı şeylerden (empatik) kendilerini sorumlu tutarlar. şu an size kızların bug'larını anlatıyorum. bug'ını bilmediğimiz şeyin bug'ını kullanamayız değil mi?

    kadının ne kadar sorunla, ne kadar depresyonla başettiğini siz düşünün. bu noktada güçlü, bazı şeyleri paylaşabileceği insana ihtiyaç duyarlar.

    bi nebze, ilişkilerin sırrı "katkıda bulunmaktır". ilişkiler de olmak zorundadır. sosyal yaratıklarız sonuçta. bu yüzden hepberaber yaşamda savaştık, evrimleştik, buraya kadar geldik.

    bu katkıda bulunmak şeye benziyor. yedek oyuncu olmak daha kolaydır. saha kenarında rahat rahat beklersiniz, rahatsınızdır, hoşsunuzdur, oturuyorsunuzdur. ama siz kalmak istersiniz, çünkü burada bi iş yoktur. ilk 11'e girmek istersiniz, top koşturmak, acıları göze alarak yaralanmak istersiniz.

    eğer maçı kaybederseniz üzülürsünüz, kötü hissedersiniz. oturmaktan nefret edersiniz ve oyuna katılmak istersiniz.

    "katkıda bulunmak istersiniz".

    erkek de, kadın da bunu ister. bu da en büyük ortak noktalarımızdan biridir.

    ama bu parasal bir şey değildir kadınlar açısından. bakın burası çok önemli, pahalı yüzükler falan mutlu etmez onları. onlar iletişim ister. kobe bryant mesela, büyük bir strateji hatası yaptı eskiden. önce sevgilisini aldattı, sonra bu olay basına yansıdı. bu herif de gitti dünyanın en pahalı kolyesini aldı sevgilisine.

    peki ya ne oldu?

    kadın ona dönmedi, bütün kız fanları ondan nefret etti. kadınlar çünkü onda başka şeyler buluyorlardı. erkekler, kızlara parasını harcayarak tamamen saçmalarlar (bi kadını satın almaya çalışarak), bu da aklnızda bulunsun.

    tamamdır beyler, kadın/erkek farklılıklarını, doğal gelişimlerini bitirdiğimizi düşünüyorum. şimdi onları çok daha iyi tanıyoruz.

    sonraki entryde sizlere kadınlarla ilgili (ilişkiler yönünden) hayati önemli 5 madde vereceğim.

    hala yazının onlara sosyal hayatta bi şeyler katmadığını, taktik bulamadığını düşünenler de okumaya devam etmesin lütfen.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster