/i/Erkekler

XX değil, XY
  1. 51.
    +23
    Beyler taktik bulmanın taktiğini veriyorum burada. yani bu durumda önüne balığı koyamazsın, balığı tutmayı da öğretemezsin, balığı nasıl tutacağını gösterirsin, kişi kendi öğrenir. laf salatasına gelirsek, biliyorum bi çok kez kendimi tekrar ediyorum. bunu bilinçli olarak yapıyorum, çünkü bazı şeyleri iyice empoze etmek, insanın gözüne gözüne sokmak istiyorum.

    her neyse, kızların zamana bakış açısı dedik.

    genellikle kızlar daha fazla uzun süreli ilişki ararlar. hele türkiyede, bizim toplumumuzda bu olay almış başını gitmiş bi durumda. ben işin özünde erkeğin çok eşli, kızların tek eşli olduğuna inanıyorum. doğamız böyle.

    kızlar sonuçta uzun sürede kendilerine en iyi erkeği ararlar. bazen 3-4 kişiyle aynı anda çıkarlar, "mükemmel"i bulamasalar da "nispeten iyi"ye yönelirler. ya da tek erkekle çıkıp, onu kafalarındaki "mükemmel erkek" rolüne oturtmaya çalışırlar, olmuyosa değiştirme yoluna giderler. 3-4 erkekle çıkan kız modeli bunu yapmaz ama, değişim istemez, direk "daha iyi"yi arar. bakın burada önemli bi ipucu var. o erkekler havuzundan "daha iyi"yi seçer. burada erkeğin odaklanması gereken konu : diğerinden yani önceki veya o anki birlikteliğinden daha iyi şeyler vaad etmek olmalı.

    kızın bu zaman anlayışını bu şekilde çözümlemelesiniz, hangi modele girdiğini çözüp, ona göre oynamalısınız. eğer geçmişte reddedildiyseniz, reddetme mekanizmasını yıkmaya çalışmalısınız. bunun yöntemi ise, ilişki geçmişinizi, ona daha iyiymiş gibi lanse etmek (alttan alta, telkin muhabbeti yine) ya da ona göre "daha iyi" olabilmektir.

    eğer kızın bu "zamansal sürec"inde yanlış hareket ederseniz (az önceki çözümlemeyi yapmadıysanız), sıçmışsınz demektir. toparlamak çok zordur. bu konuya o yüzden çok dikkat edin.

    bu aşamada elinizden geldiğince kızla konuşun, onun hayatına yani zaman çizelgesine dahil olun.
    ···
   tümünü göster