/i/Tespit

  1. 1.
    +24 -4
    Aklıma geldiği kadarını yazıyorum beyler siz devam ettirirsiniz;

    1- Önyargılı insan tipi: Bu muallaklar neymiş, neyin nesiymiş diye sorgulamadan önüne gelen insana damga yapıştıran tiplerdir. Sadece giydiğiniz tişörtten bile sizin inancınızı, ideolojinizi, nasıl biri olduğunuzu anladığını sanıp yorumda bulunurlar. Kendileri ise dört dörtlük insandır sanki huur cocukları.

    2- Her taku bildiğini sanan tip: Bu muallaklar genellikle çok konuşur, gerekli gereksiz sürekli bir şeyler anlatmaya çalışırlar. Konudan konuya atlama yetenekleri çok gelişmiştir. Her soruna kendileri gibi insanın çözüm getireceğini düşünürler, bilim, siyaset, felsefe vs. her konuda yorumları vardır ki bu arkadaşların bir kısmı liseyi bile doğru düzgün okumamıştır.

    3- Keko tip: Yanları kazıt, üstü bırak saç tipi ile tanınırlar genelde. Giydiği kıyafetler pazardan alınmış fosforlu nike veya adidas ürünüdür. insanlara nasıl hitap edileceğini bilmediklerinden dolayı tanıdığı tanımadığı farketmeksizin karşısındaki insana karşı La gardaş! kelimesini sıkça kullanırlar. Onun dışında Gerez, mevzu vs. kelimelerinide fazlasıyla kullandıklarını kabul edebiliriz. Kullandıkları araç genelde doğan, şahin veya e30 dur. Araçlarına 4 5 erkek grupça binerler. Yolda giden insanlara laf atmayı severler ve müzik sesi hiç eksilmez. Yolda yürürken de grupça dolaştıkları onaylanmış bir gerçektir. Her ne kadar kendilerini ağır abi gibi görseler de, ağır saf insanlardır bunlar.

    4- Özenti ergen tip: Kız veya erkek farketmeksizin bu insan tipi ülkemizde oldukça artmıştır. Bu şahıslar gibiş ve uyuşturuyucu özenilecek bir şey gibi görmektedirler. Ayrıca ateist ve agnostik olma oranları çok yüksektir. Vakitlerini tumblr, periscope, snapchat tarzı sitelerde öldürmeyi çok sever bu tipler. Bu tipte ki kızlar saçını allahımı sevmiyorum yeşiline boyatıp gezerler. Erkekleri ise dizi yırtık dar pantolon giymeyi huy haline getirmişlerdir. Sürekli ailelerinden sevgi görmediklerine dile getirirler, oysa ki yedikleri önünde yemedikleri arkalarındadır. Yüzyüzeyken konuşuruz, son feci bigiblet, kaç canım kalmış tarzı gruplarının konserlerinde bekaretini kaybeden kız sayısı çok fazladır. Ayrıca wattpad üzerinden yazılan kitapların artışını bu insan tipiyle orantılı olduğunuda görebilirsiniz.

    5- Görmemiş insan tipi: Bu insanların yanında sakın ola alışılmadık şeyler yapmayın. Kendi düşüncelerinden farklı düşünen insanları asla kabullenemezler, alışamazlar. Dış görünüşte bile kendileri gibi giyinmeyen insanları gördükleri zaman öküz öküz bakmaları ile tanınırlar. Boş konuşur, sürekli kendilerini savunurlar. Nerde ücretsiz bir etkinlik olsa bu tür insanlar oradadır. Örnek olarak geçen ki baklava izdihamı ve gazetede dağıtılan ücretsiz vr gözlüklerden 5-10 tane alan görgüsüzleri gösterebiliriz.

    6- Öşek giben tip: Bunu açıklamama gerek yok zaten..

    7- Koyun tip: Bu tip insanların yaptığı en iyi şey çoğunluğa uyum sağlamaktır. Çoğunluk hangi saç stilini, giyim tarzını benimserse bunlarda onu yaparlar. Yapılan eylemin iyi veya kötü olması önemli değil eğer çoğunluk yapıyorsa sende yapmak zorundasın.

    8- ilgi hastası tip: Bu tip insanlar genelde olmak istediği kişi gibi olamamış, silik insanlardır. Sürekli dikkat çekmeye çalışıp bir yerlere varmak isterler. Kimisi periscope yayınlarında orasını burasını açar, kimisi marjinalim ben yeaa diyerek gezer. Bu tip insanların egosu genelde çok fazladır ve %75'i ateisttir. iki felsefe kitabı okuyup sosyal medyada alıntı yapmalarıyla bilinmektedirler. iki üç Atsız kitabı okuyup kendilerini Türkçüyüm diye tanımlarlar. Sürekli farklı olduklarını söylerler fakat farkında değillerdir ki hepsi farklı olmaya çalışan aynılardır.

    Edit: Bir iki imla hatasını düzelttim.
    ···
   tümünü göster