/i/Devlet

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +5
    En son yaptığı açıklamada, incirlik üssünün dahi kapatılabileceğini söyledi.

    buna dair kaynak gösterir misin? doğruysa büyük konuşmuş.
    ···
    1. 1.
      0
      http://www.haber7.com/dis...n-abdye-operasyon-teklifi
      ···
    2. 2.
      +1
      öye bişey dememiş kardeşim 'Biz işin bu noktaya gemesini (incirlik Üssü’nün kapatılması) arzu etmeyiz doğrusu. Ama ABD’ninde bunun gereğini yapması lazım ve terör örgütüne destek vermemesi lazım' açık kapı bırakmış sadece
      ···
    3. 3.
      0
      ABD tarafı bunu bizim okuduğumuz gibi okumayacak ama =) Sen olsan okurmusun? Biz işin bu noktaya gelmesini arzu etmeyiz "ama" ABD'nin gereğini yapması lazım. Yapmassa incirlik kapanır. Bu diplomasi dili panpam. Aba altından sopa göstermek diye buna deniyor, kaldı ki ABD şuan pyd bölgesine ciddi ciddi bir üs kurmayı düşünüyor.

      Burda biraz daha açmıştım konuyu;

      http://www.incisozluk.com...i%C5%9Fid-i-desteklemesi/
      ···
    4. 4.
      0
      bu konuşma abd basınında nasıl yorumlanmış bilmiyorum ama gerçekten öyle yorumlanmışsa ve pyd bölgesinde bir abd üs kurarsa. pkk-ypg kürdistan için kolları sıvayacaktır ve yine bir kurtuluş savaşı bizi bekliyor demektir.
      ···
      1. 1.
        0
        Kurtuluş savaşı başlayalı 2 sene oluyor panpam=( Ama direk savaşmıyorlar, terör örgütlerini finanse ediyorlar! Yeni konsept bu!
        ···
      2. 2.
        0
        panpa ben topyekün savaştan bahseiyorum. orası öyle zaten yıllardır orta doğuda savaş var.
        ···
      3. 3.
        +2
        Valla panpam topyekün bir savaş çok yakın zaten. Cumhurbaşkanı 4 tane bölgeyi işaret ederek eğer ki burda bize verdikleri sözleri tutmassalar biz buralara gireceğiz diye daha dün açık açık söyledi. Tansiyon bizim açımızdan yükseliyor ve olması gerekende bu esasında. Biz Suriye'ye girip pkknın esas militanlarını Suriye'ye gömmeden, Suriye'de bir güvenli bölge oluşturmadan ne pkk biter, ne mülteci krizi biter, nede işid'in sınır ötesinden attığı füzelerin önüne geçilir. iki seçeneğimiz var; Ya ABD ile uzlaşıp ikna edeceğiz ve Suriye'ye gireceğiz, ya da hepinizin amk diyip allah ne verdiyse gireceğiz ama kesin gireceğiz..
        ···
      4. 4.
        0
        içimizde hain çok ama genç neferler olarak biz hazırız allahın izniyle
        ···
      5. diğerleri 2
    5. diğerleri 2
   tümünü göster